Carnivia / 2 (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Jonathan Holt

EPUB met digitaal watermerk | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jonathan Holt Het schandaal van Venetië - Carnivia trilogie 2 Een Amerikaanse tiener wordt ontvoerd. Op Carnivia.com verschijnt een schokkend filmpje... 'Een spannende thriller met onverwachte details van de Italiaanse samenleving.' Niels Nijborg (boekhandel Hoogstins, Amsterdam) Een Amerikaans meisje wordt gekidnapt in Venetië. Op Carnivia.com verschijnt ze in een angstaanjagend filmpje. Wie hebben haar ontvoerd en wat is de achterliggende boodschap? Kat Tapo, kapitein van de carabinieri, en Holly Boland, tweede luitenant van het Amerikaanse leger, werken samen in een race tegen de klok om haar te bevrijden. Hoe meer ze ontdekken, hoe duisterder de zaak wordt - net zo troebel als het water in de kanalen van Venetië. Een smerig geheim van machtige mannen dreigt aan het licht te komen. Het schandaal van Venetië is een actuele thriller over mensenrechten en omstreden verhoortechnieken die wereldwijd worden toegepast door de Amerikaanse overheid. Over de eerste thriller van Jonathan Holt, Het labyrint van Venetië: 'Een knap geschreven thriller, die je continu op het puntje van je stoel weet te houden.' Crimezone, 5 sterren 'Een intelligente thriller onder hoogspanning.' Serial Thriller (Vlaanderen)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jonathan Holt
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021808642
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2014
Bestandsgrootte
1378228 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Beschrijving

Jonathan Holt
Het schandaal van Venetië - Carnivia trilogie 2
Een Amerikaanse tiener wordt ontvoerd.
Op Carnivia.com verschijnt een schokkend filmpje...

'Een spannende thriller met onverwachte details van de Italiaanse samenleving.' Niels Nijborg (boekhandel Hoogstins, Amsterdam)

Een Amerikaans meisje wordt gekidnapt in Venetië. Op Carnivia.com verschijnt ze in een angstaanjagend filmpje. Wie hebben haar ontvoerd en wat is de achterliggende boodschap?
Kat Tapo, kapitein van de carabinieri, en Holly Boland, tweede luitenant van het Amerikaanse leger, werken samen in een race tegen de klok om haar te bevrijden. Hoe meer ze ontdekken, hoe duisterder de zaak wordt - net zo troebel als het water in de kanalen van Venetië. Een smerig geheim van machtige mannen dreigt aan het licht te komen.

Het schandaal van Venetië is een actuele thriller over mensenrechten en omstreden verhoortechnieken die wereldwijd worden toegepast door de Amerikaanse overheid.

Over de eerste thriller van Jonathan Holt, Het labyrint van Venetië:
'Een knap geschreven thriller, die je continu op het puntje van je stoel weet te houden.' Crimezone, 5 sterren
'Een intelligente thriller onder hoogspanning.' Serial Thriller (Vlaanderen)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jonathan Holt
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021808642
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2014
Bestandsgrootte
1378228 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99