Capitool Onverwacht Verleden

meer dan 400 bezienswaardige plekken in Nederland

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Travelingo, Marja Kerst, Pim Verver

Hardback | Oktober 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Laat je inspireren door het verleden van Nederland en trek eropuit Capitool Onverwacht Verleden staat vol met meer dan 400 bezienswaardige plekken in Nederland, die gebaseerd zijn op de Nederlandse geschiedenis én die heel leuk zijn om nu te bezoeken. De onderwerpen zijn ingedeeld in diverse periodes,van de prehistorie, de gouden eeuw tot de tweede helft van de twintigste eeuw. Je wordt meegenomen naar de meest bijzondere, verrassende en onverwachte plekken van Nederland. Bekijk het oudste vaartuig van de wereld, bezoek de blauwvingerdagen in Zwolle, krijg een rondleiding door het huis van de Nederlandse Paus, wandel langs grafheuvels en hunebedden of herbeleef het verleden in het prehistorisch dorp. Laat je inspireren door de geschiedenis en ontdek al het moois dat Nederland te bieden heeft! - Inspirerend cadeauboek voor een meeneemprij- Prachtige fotografie- Meer dan 400 tips om er op uit te gaan in Nederland- Inclusief een handige overzichtskaart- Verschijnt in de Maand van de geschiedenis Lezers over Capitool Onverwacht Nederland en Capitool Onverwacht Dichtbij: Het boek beschrijft in leuke, soms humoristische, teksten de vele mooie plekjes in Nederland. Het nodigt je zeker uit zelf te gaan kijken. Prachtige foto’s en leuk om eens bij een dagje uit in Nederland erbij te pakken Geweldig boek, gewoon om door te bladeren en te kijken, maar ook om ideeën op te doen voor een dagje uit! Er is zoveel te zien in Nederland en dit boek maakt het makkelijk om het te vinden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Travelingo, Marja Kerst, Pim Verver
Uitgever
Capitool
ISBN
9789000357659
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Laat je inspireren door het verleden van Nederland en trek eropuit

Capitool Onverwacht Verleden staat vol met meer dan 400 bezienswaardige plekken in Nederland, die gebaseerd zijn op de Nederlandse geschiedenis én die heel leuk zijn om nu te bezoeken. De onderwerpen zijn ingedeeld in diverse periodes,van de prehistorie, de gouden eeuw tot de tweede helft van de twintigste eeuw.

Je wordt meegenomen naar de meest bijzondere, verrassende en onverwachte plekken van Nederland. Bekijk het oudste vaartuig van de wereld, bezoek de blauwvingerdagen in Zwolle, krijg een rondleiding door het huis van de Nederlandse Paus, wandel langs grafheuvels en hunebedden of herbeleef het verleden in het prehistorisch dorp.

Laat je inspireren door de geschiedenis en ontdek al het moois dat Nederland te bieden heeft!

- Inspirerend cadeauboek voor een meeneemprij
- Prachtige fotografie
- Meer dan 400 tips om er op uit te gaan in Nederland
- Inclusief een handige overzichtskaart
- Verschijnt in de Maand van de geschiedenis

Lezers over Capitool Onverwacht Nederland en Capitool

Onverwacht Dichtbij:

Het boek beschrijft in leuke, soms humoristische, teksten de vele mooie plekjes in Nederland. Het nodigt je zeker uit zelf te gaan kijken.

Prachtige foto’s en leuk om eens bij een dagje uit in Nederland erbij te pakken

Geweldig boek, gewoon om door te bladeren en te kijken, maar ook om ideeën op te doen voor een dagje uit! Er is zoveel te zien in Nederland en dit boek maakt het makkelijk om het te vinden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Travelingo, Marja Kerst, Pim Verver
Uitgever
Capitool
ISBN
9789000357659
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99