Capitool Milaan & de Meren

Prijs € 29,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Monica Torri

Hardback | Juni 2016 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De modestad Milaan is, behalve een van de grote financiële en economische metropolen van Europa, ook rijk aan geschiedenis, kunst en architectuur. De kathedraal van Milaan, Duomo, de op twee na grootste kerk ter wereld biedt een onvergetelijk uitzicht over de stad vanaf de dakterrassen. De Santa Maria delle Grazie biedt onderdak aan Leonardo da Vinci's Laatste Avondmaal. Winkelen is in deze stad in Italië een waar genot, kledingzaken zijn over de hele wereld beroemd vanwege hun banden met beroemde Italiaanse modeontwerpers. De Capitool Reisgids Milaan & De Meren In de reisgids Milaan is de stad opgedeeld in vijf wijken en een apart deel over de Italiaanse meren. Elke wijk wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken. Voor liefhebbers is er een aantal wandelingen uitgestippeld. Ook heeft deze reisgids een handige uitneembare kaart. Met de frisse nieuwe lay-out, nieuwe hotel- en restaurantpagina's, verbeterde kaarten en nieuwe reisroutes heeft de reisgids een complete make-over gekregen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Monica Torri
Uitgever
Capitool
ISBN
9789000341993
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
248

Beschrijving

De modestad

Milaan is, behalve een van de grote financiële en economische metropolen van Europa, ook rijk aan geschiedenis, kunst en architectuur. De kathedraal van Milaan, Duomo, de op twee na grootste kerk ter wereld biedt een onvergetelijk uitzicht over de stad vanaf de dakterrassen. De Santa Maria delle Grazie biedt onderdak aan Leonardo da Vinci's Laatste Avondmaal. Winkelen is in deze stad in Italië een waar genot, kledingzaken zijn over de hele wereld beroemd vanwege hun banden met beroemde Italiaanse modeontwerpers.

De Capitool Reisgids Milaan & De Meren

In de reisgids Milaan is de stad opgedeeld in vijf wijken en een apart deel over de Italiaanse meren. Elke wijk wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken. Voor liefhebbers is er een aantal wandelingen uitgestippeld. Ook heeft deze reisgids een handige uitneembare kaart. Met de frisse nieuwe lay-out, nieuwe hotel- en restaurantpagina's, verbeterde kaarten en nieuwe reisroutes heeft de reisgids een complete make-over gekregen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Monica Torri
Uitgever
Capitool
ISBN
9789000341993
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
248

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99