Capitool Barcelona

Prijs € 26,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Capitool

Hardback | Januari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Inspirerende en sprankelende stad Er zijn weinig plaatsen die zoveel historie ademen en tegelijk zo modern zijn als Barcelona. De stad sprankelt zowel 's nachts als midden op de dag. Een wandeling over La Rambla, de beroemdste straat van Spanje, vormt de ideale kennismaking met Barcelona. Ook vind je er vele meesterwerken van Antoni Gaudí, als de Sagrada Família, Casa Milà en Parc de la Ciutadella. Het Castell de Montjuïc, een 17de-eeuws fort, geeft door zijn ligging op de top van de Montjuïc een panoramisch uitzicht over de stad en haven. De Capitool Reisgids Barcelona In de reisgids Barcelona is de stad opgedeeld in vier wijken en een apart deel over Catalonië. Elke wijk wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat tal van foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken. Voor liefhebbers is er een aantal wandelingen uitgestippeld. Ook heeft deze reisgids een handige uitneembare kaart. Met de frisse nieuwe lay-out, nieuwe hotel- en restaurantpagina's, verbeterde kaarten en nieuwe reisroutes heeft de reisgids een complete make-over gekregen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Capitool
Uitgever
Capitool
ISBN
9789000341467
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Inspirerende en sprankelende stad

Er zijn weinig plaatsen die zoveel historie ademen en tegelijk zo modern zijn als Barcelona. De stad sprankelt zowel 's nachts als midden op de dag. Een wandeling over La Rambla, de beroemdste straat van Spanje, vormt de ideale kennismaking met Barcelona. Ook vind je er vele meesterwerken van Antoni Gaudí, als de Sagrada Família, Casa Milà en Parc de la Ciutadella. Het Castell de Montjuïc, een 17de-eeuws fort, geeft door zijn ligging op de top van de Montjuïc een panoramisch uitzicht over de stad en haven.

De Capitool Reisgids Barcelona

In de reisgids Barcelona is de stad opgedeeld in vier wijken en een apart deel over Catalonië. Elke wijk wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat tal van foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken. Voor liefhebbers is er een aantal wandelingen uitgestippeld. Ook heeft deze reisgids een handige uitneembare kaart. Met de frisse nieuwe lay-out, nieuwe hotel- en restaurantpagina's, verbeterde kaarten en nieuwe reisroutes heeft de reisgids een complete make-over gekregen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Capitool
Uitgever
Capitool
ISBN
9789000341467
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99