Bye bye 9-5 !

over voor jezelf beginnen én doorgaan

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Yvette van der Meer

Hardback | September 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bye bye 9-5!Over voor jezelf beginnen én doorgaanDit boek is gemaakt voor wie overweegt eigen baas te worden. In ‘Bye bye 9-5!’ komen mensen aan het woord die de stap al hebben gezet. Zij zijn voor zichzelf begonnen én doorgegaan. Als coach of beroepsmuzikant, in de communicatie of in het theater, aan het hoofd van een groeiend bedrijf of als onafhankelijke eenpitter. De eigen bazen ondernemen in heel uiteenlopende beroepen en vakgebieden. Soms op een compleet ander terrein dan daarvoor. Maar ze hebben een ding gemeen: ze volgen hun passie. Ze doen wat ze leuk vinden en zijn daar meestal automatisch ook goed in. Allemaal delen ze hun eerlijke tips en ervaringen met jou. Je ontdekt de positieve én de negatieve kanten van het ondernemerschap, rechtstreeks uit de praktijk en zonder opsmuk. Over je hart volgen, geluk hebben en doorzetten. Een onmisbare inspiratiebron voor iedereen die overweegt zijn 9 tot 5-baan gedag te zeggen!Bye bye 9-5 is gemaakt door Eric van Nieuwland en Yvette van der Meer. Allebei eigen baas. Eric is freelance fotograaf en dus verantwoordelijk voor de sprankelende beelden. Hij maakt veel portretten, sfeerreportages en reisfoto’s. Ook wordt hij vaak geboekt voor concert- en bruidsfotografie. Yvette is freelance copywriter voor uiteenlopende opdrachtgevers. Voor uitgeverij Appelmoes schreef ze ook ‘Uit de kast! En dan?’, ‘Ja, ik wil! Maar wel op mijn manier’, ’50 & fantastisch!’ en (in samenwerking) ‘Pensioen moet je doen!’. Ze woont en schrijft in Amsterdam.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Yvette van der Meer
Uitgever
Uitgeverij Appelmoes
ISBN
9789081250986
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Bye bye 9-5!
Over voor jezelf beginnen én doorgaan

Dit boek is gemaakt voor wie overweegt eigen baas te worden. In ‘Bye bye 9-5!’ komen mensen aan het woord die de stap al hebben gezet. Zij zijn voor zichzelf begonnen én doorgegaan. Als coach of beroepsmuzikant, in de communicatie of in het theater, aan het hoofd van een groeiend bedrijf of als onafhankelijke eenpitter. De eigen bazen ondernemen in heel uiteenlopende beroepen en vakgebieden. Soms op een compleet ander terrein dan daarvoor. Maar ze hebben een ding gemeen: ze volgen hun passie. Ze doen wat ze leuk vinden en zijn daar meestal automatisch ook goed in. Allemaal delen ze hun eerlijke tips en ervaringen met jou. Je ontdekt de positieve én de negatieve kanten van het ondernemerschap, rechtstreeks uit de praktijk en zonder opsmuk. Over je hart volgen, geluk hebben en doorzetten. Een onmisbare inspiratiebron voor iedereen die overweegt zijn 9 tot 5-baan gedag te zeggen!

Bye bye 9-5 is gemaakt door Eric van Nieuwland en Yvette van der Meer. Allebei eigen baas. Eric is freelance fotograaf en dus verantwoordelijk voor de sprankelende beelden. Hij maakt veel portretten, sfeerreportages en reisfoto’s. Ook wordt hij vaak geboekt voor concert- en bruidsfotografie. Yvette is freelance copywriter voor uiteenlopende opdrachtgevers. Voor uitgeverij Appelmoes schreef ze ook ‘Uit de kast! En dan?’, ‘Ja, ik wil! Maar wel op mijn manier’, ’50 & fantastisch!’ en (in samenwerking) ‘Pensioen moet je doen!’. Ze woont en schrijft in Amsterdam.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Yvette van der Meer
Uitgever
Uitgeverij Appelmoes
ISBN
9789081250986
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99