Bushalteverhalen

een reis door de fictieve werkelijkheid

Prijs € 21,95

Uitverkocht

Bounder

Hardback | Mei 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bushalteverhalen neemt u in woord en beeld mee op een reis door vele landen. Samensteller Bounder heeft een aantal bijzondere verhalen bijeengebracht, deels door hem zelf geschreven, maar ook door derden. Het boek bevat o.a. bijdragen van een boze Poolse moeder, de voorzitter van de Stichting ter Behoud van Authentieke Bushaltes, een verwarde Belgische wetenschapper, een ijdele voetbalfunctionaris van de FIFA en een studente van de Belgische wetenschapper. Verder nog een ontroerende mondelinge overlevering uit Ierland, een architect op de Krim die worstelt met het ontwerp van een nieuwe bushalte, een rechtbankverslag over het proces van een bushaltevandaal en een expeditie naar de meest westelijke bushalte in Europa. En dan zijn er nog extracten van de enige Bushalteroman ter wereld, Liefde bij de Bushalte, waarin een opbloeiende relatie wordt beschreven, een verhaal waarin een ingewikkeld mathematisch vraagstuk is verwerkt. En... laten we de 2 intermezzo's niet vergeten, waarin verre familie van de bushalte de revue passeert: het biechthokje en de dug-out op het voetbalveld.De foto's en de verhalen zijn een bijzondere combinatie van fictie en realiteit. Het boek speelt met taal, is humoristisch en vertoont verrassende wendingen in en tussen de verhalen. Lezers zullen zich vaak afvragen of de verhalen op waarheid berusten of niet. Over de foto's kan geen discussie zijn: die zijn 100% echt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bounder
Uitgever
U2pi BV
ISBN
9789087595883
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
115

Beschrijving

Bushalteverhalen neemt u in woord en beeld mee op een reis door vele landen. Samensteller Bounder heeft een aantal bijzondere verhalen bijeengebracht, deels door hem zelf geschreven, maar ook door derden. Het boek bevat o.a. bijdragen van een boze Poolse moeder, de voorzitter van de Stichting ter Behoud van Authentieke Bushaltes, een verwarde Belgische wetenschapper, een ijdele voetbalfunctionaris van de FIFA en een studente van de Belgische wetenschapper. Verder nog een ontroerende mondelinge overlevering uit Ierland, een architect op de Krim die worstelt met het ontwerp van een nieuwe bushalte, een rechtbankverslag over het proces van een bushaltevandaal en een expeditie naar de meest westelijke bushalte in Europa. En dan zijn er nog extracten van de enige Bushalteroman ter wereld, Liefde bij de Bushalte, waarin een opbloeiende relatie wordt beschreven, een verhaal waarin een ingewikkeld mathematisch vraagstuk is verwerkt. En... laten we de 2 intermezzo's niet vergeten, waarin verre familie van de bushalte de revue passeert: het biechthokje en de dug-out op het voetbalveld.

De foto's en de verhalen zijn een bijzondere combinatie van fictie en realiteit. Het boek speelt met taal, is humoristisch en vertoont verrassende wendingen in en tussen de verhalen. Lezers zullen zich vaak afvragen of de verhalen op waarheid berusten of niet. Over de foto's kan geen discussie zijn: die zijn 100% echt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bounder
Uitgever
U2pi BV
ISBN
9789087595883
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
115

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99