Bunzlau

stoer en lekker koken voor familie en vrienden

Prijs € 15,00

Levertijd: 1-2 werkdagen

Yo's Kitchen

Hardback | September 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sinds enkele decennia zijn de met de hand in Polen vervaardigde serviezen van Bunzlau Castle een begrip in Europa. Mooie, tijdloze borden, schalen, mokken, kannen van uitzonderlijk kwaliteit met een warme uitstraling. Enkele honderden producten in vele herkenbare dessins waarin blauw de boventoon voert, maken het voor iedereen mogelijk een unieke collectie samen te stellen.De kwalitatief sterke schalen van Bunzlau Castle nodigen uit om mooie gerechten in te koken en te serveren. Gezellig met familie en vrienden aan tafel. Bunzlau - stoer en lekker koken bevat ruim vijftig speciaal voor de Bunzlau gebruiker gemaakte recepten. Heerlijk verrassend eenvoudige, pure combinaties van vlees, vis en groenten. Mooie voorgerechten, eerlijke en stoere hoofdgerechten, kleurrijke bijgerechten en verleidelijke nagerechten. Stuk voor stuk passen de gerechten binnen de sfeer van Bunzlau en vormen daardoor een prachtige combinatie met het servies.Een zeer gewild kook- en beleefboek voor alle bezitters van het Bunzlau servies en een verpletterende kennismaking voor diegenen die vanaf nu verliefd gaan worden op Bunzlau en deze heerlijke gerechten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Yo's Kitchen
Uitgever
Edicola Culinair
ISBN
9789492500755
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Sinds enkele decennia zijn de met de hand in Polen vervaardigde serviezen van Bunzlau Castle een begrip in Europa. Mooie, tijdloze borden, schalen, mokken, kannen van uitzonderlijk kwaliteit met een warme uitstraling. Enkele honderden producten in vele herkenbare dessins waarin blauw de boventoon voert, maken het voor iedereen mogelijk een unieke collectie samen te stellen.
De kwalitatief sterke schalen van Bunzlau Castle nodigen uit om mooie gerechten in te koken en te serveren. Gezellig met familie en vrienden aan tafel. Bunzlau - stoer en lekker koken bevat ruim vijftig speciaal voor de Bunzlau gebruiker gemaakte recepten. Heerlijk verrassend eenvoudige, pure combinaties van vlees, vis en groenten. Mooie voorgerechten, eerlijke en stoere hoofdgerechten, kleurrijke bijgerechten en verleidelijke nagerechten. Stuk voor stuk passen de gerechten binnen de sfeer van Bunzlau en vormen daardoor een prachtige combinatie met het servies.
Een zeer gewild kook- en beleefboek voor alle bezitters van het Bunzlau servies en een verpletterende kennismaking voor diegenen die vanaf nu verliefd gaan worden op Bunzlau en deze heerlijke gerechten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Yo's Kitchen
Uitgever
Edicola Culinair
ISBN
9789492500755
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99