Buitengewoon Belgisch Bouwen 5

Prijs € 49,99

Uitverkocht

At Home Publishers

Hardback | Maart 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Toparchitectuur van eigen bodem in een stevige woonbijbel, daarvoor staat deze reeks al een paar jaar en ze heeft nog nooit ontgoocheld. 468 pagina's pure en nuttige inspiratie inclusief plannen.In Buitengewoon Belgisch Bouwen 5 bezoek je als lezer vijftig recente woningen van Belgische architecten. Het boek vertelt het boeiende verhaal achter elk project, van de keuzes die gemaakt werden, van bij de ontwerpfase tot de binnen- en buitenafwerking. Elke woning is geïllustreerd met prachtig beeldmateriaal en duidelijke grondplannen.De samenstellers selecteerden de projecten met de grootste zorg uit meer dan driehonderd inzendingen, en ontdekten ook nu weer prachtige realisaties van zowel aanstormende jonge talenten als van gevestigde namen in de wereld van de Belgische architectuur. Elke woning is dan ook bijzonder op het vlak van architecturale vormgeving, interieurinrichting en integratie in de omgeving.De projecten zijn zonder uitzondering het resultaat van een geslaagde samenwerking tussen de ontwerpers en de opdrachtgevers, en dus de ideale inspiratiebron voor elke lezer die aan het begin staat van een nieuw project, als bouwheer of als professional, voor een renovatie of een nieuwe woning.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
At Home Publishers
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401458894
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
468

Beschrijving

Toparchitectuur van eigen bodem in een stevige woonbijbel, daarvoor staat deze reeks al een paar jaar en ze heeft nog nooit ontgoocheld. 468 pagina's pure en nuttige inspiratie inclusief plannen.

In Buitengewoon Belgisch Bouwen 5 bezoek je als lezer vijftig recente woningen van Belgische architecten. Het boek vertelt het boeiende verhaal achter elk project, van de keuzes die gemaakt werden, van bij de ontwerpfase tot de binnen- en buitenafwerking. Elke woning is geïllustreerd met prachtig beeldmateriaal en duidelijke grondplannen.

De samenstellers selecteerden de projecten met de grootste zorg uit meer dan driehonderd inzendingen, en ontdekten ook nu weer prachtige realisaties van zowel aanstormende jonge talenten als van gevestigde namen in de wereld van de Belgische architectuur. Elke woning is dan ook bijzonder op het vlak van architecturale vormgeving, interieurinrichting en integratie in de omgeving.

De projecten zijn zonder uitzondering het resultaat van een geslaagde samenwerking tussen de ontwerpers en de opdrachtgevers, en dus de ideale inspiratiebron voor elke lezer die aan het begin staat van een nieuw project, als bouwheer of als professional, voor een renovatie of een nieuwe woning.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
At Home Publishers
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401458894
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
468

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99