Buiten spelen

creatieve outdooroefeningen voor inspirerend leren

Prijs € 20,00

Uitverkocht

Jan van Loon, Sander Trooster

Juni 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Buiten spelenCreatieve outdooroefeningen voor inspirerend lerenOutdooroefeningen zijn bij uitstek geschikt om mensen te laten spelen. Even naar buiten, los van de veilige omgeving, de confrontatie aangaan met niet-alledaagse situaties, vraagstukken en materialen. Zo wordt buiten spelen buiten leren.Deze waaier beschrijft ruim veertig buitenoefeningen waarmee je met een groep aan de slag kunt rond actuele thema's. Van oefeningen zonder aanvullend materiaal tot echte bouwopdrachten met palen en touwen. Ze scheppen de juiste voorwaarden om te leren, niet alleen over thema's als communicatie, leiderschap, creativiteit en probleemoplossing, maar ook over het opbouwen van vertrouwen, begrip en waardering voor onderlinge verschillen.Aangevuld met inzichtelijke illustraties en toegelicht met praktische aanwijzingen behoort deze waaier tot de standaarduitrusting van iedereen die graag met groepen buiten speelt.?De buitenvariant op het succesvolle boek Warming ups en energizers?Onmisbare waaier voor outdoortrainers met handige ring?40 in de praktijk geteste buitenoefeningen

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan van Loon, Sander Trooster
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058716712
Bindwijze
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
59

Beschrijving

Buiten spelen
Creatieve outdooroefeningen voor inspirerend leren

Outdooroefeningen zijn bij uitstek geschikt om mensen te laten spelen. Even naar buiten, los van de veilige omgeving, de confrontatie aangaan met niet-alledaagse situaties, vraagstukken en materialen. Zo wordt buiten spelen buiten leren.
Deze waaier beschrijft ruim veertig buitenoefeningen waarmee je met een groep aan de slag kunt rond actuele thema's. Van oefeningen zonder aanvullend materiaal tot echte bouwopdrachten met palen en touwen. Ze scheppen de juiste voorwaarden om te leren, niet alleen over thema's als communicatie, leiderschap, creativiteit en probleemoplossing, maar ook over het opbouwen van vertrouwen, begrip en waardering voor onderlinge verschillen.
Aangevuld met inzichtelijke illustraties en toegelicht met praktische aanwijzingen behoort deze waaier tot de standaarduitrusting van iedereen die graag met groepen buiten speelt.

?De buitenvariant op het succesvolle boek Warming ups en energizers
?Onmisbare waaier voor outdoortrainers met handige ring
?40 in de praktijk geteste buitenoefeningen

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan van Loon, Sander Trooster
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058716712
Bindwijze
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
59

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99