Bühne 7

Prijs € 16,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Paperback | November 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'De zee rooknaar citroenAl van verMijn hoofd uithet raam van de taxi'Is de eerste strofe van het openingsgedicht Melilla door Perry Pierik. 'Verwachting' is het motto van dit najaarsnummer - iedere dag nieuwe kansen, staat met zoveel woorden in het redactioneel.Bekende namen bij vaste Bühne-lezers zijn Ezra de Haan, Hans Dütting, Reinold Widemann, Jan Kleefstra, Ruud Alers en Pieter Jan Verstraete.  De Haan, pseudoniem van de schrijver/publicist/radiomaker Peter de Rijk, komt deze keer met een verhaal over de sporen van Samuel Beckett in Hamburg. Widemann schreef een hilarisch verhaal over de reddingswekker. In de 19e eeuw was men bang om levend begraven te worden. De z.g. reddingswekker moest in dat geval letterlijk redding bieden. Van Dütting wordt deel twee van zijn miniaturen over de tango gepubliceerd en Kleefstra komt met een lofzang op het landschap van het Lage Midden. Verstraete schreef over de Duitse historicus en filosoof Julius Langbehn (1851-1907). Alers verzorgt in dit nummer de rubriek #Locatie. Dina-Perla de Winter staat garant voor een #Selfie. Nieuwkomers in Bühne zijn Jan de Rooy, Ali Hiemstra, Puck van der Land, Noud Bles, Pieter Sparre, Doede Nauta en Bert van Galen. Het zevende Bühne-nummer is weer een mooi, kleurrijk bewaarnummer dat u niet mag missen!

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789463383059
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
152

Beschrijving

'De zee rook

naar citroen

Al van ver

Mijn hoofd uit

het raam van de
 
taxi'



Is de eerste strofe van het openingsgedicht Melilla door Perry Pierik. 'Verwachting' is het motto van dit najaarsnummer - iedere dag nieuwe kansen, staat met zoveel woorden in het redactioneel.



Bekende namen bij vaste Bühne-lezers zijn Ezra de Haan, Hans Dütting, Reinold Widemann, Jan Kleefstra, Ruud Alers en Pieter Jan Verstraete.  De Haan, pseudoniem van de schrijver/publicist/radiomaker Peter de Rijk, komt deze keer met een verhaal over de sporen van Samuel Beckett in Hamburg. Widemann schreef een hilarisch verhaal over de reddingswekker. In de 19e eeuw was men bang om levend begraven te worden. De z.g. reddingswekker moest in dat geval letterlijk redding bieden. Van Dütting wordt deel twee van zijn miniaturen over de tango gepubliceerd en Kleefstra komt met een lofzang op het landschap van het Lage Midden. Verstraete schreef over de Duitse historicus en filosoof Julius Langbehn (1851-1907). Alers verzorgt in dit nummer de rubriek #Locatie. Dina-Perla de Winter staat garant voor een #Selfie. Nieuwkomers in Bühne zijn Jan de Rooy, Ali Hiemstra, Puck van der Land, Noud Bles, Pieter Sparre, Doede Nauta en Bert van Galen. Het zevende Bühne-nummer is weer een mooi, kleurrijk bewaarnummer dat u niet mag missen!



Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789463383059
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
152

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99