Bühne 10

Prijs € 16,95

Niet beschikbaar

Paperback | April 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ter hoogte van Abcoude waren de wolken donkerder dan de lucht bij nacht… Gaat de eerste strofe van het openingsgedicht door Perry Pierik. Een beeld doemt vervolgens op van een keurig aangeharkt landschap waar een onheilspellende, benauwende sfeer van uitgaat. Tijd voor straatrumoer dus in de lage landen. Het tiende nummer van Bühne wil u verrassen met boeiende essays, korte verhalen en poëzie van 17 auteurs. Nieuw is de rubriek Kunst in beeld door kunsthistoricus Hans Sizoo, die in ieder nummer een kunstwerk in het centrum zal plaatsen. In dit nummer een werk van Jörg Remé. Een bijzonder interview ook in dit nummer met de beeldend kunstenaar Joost van Santen die dit jaar 90 is geworden. Jan de Rooy haalt herinneringen op aan diens zus, de dichteres/vertaalster en schrijfster Louise van Santen (Wiesje). Bühne is uitgegroeid tot een ideologievrij podium voor meer gevestigde, en beginnende auteurs, die in een kleurrijke afwisseling van zich laten horen. Gedichten in dit nummer van Rense Sinkgraven, Antoine Baars, Hans van Willigenburg en Marlène Hommes. Essays van Alfred Krans, Jacques Neeven en Annabel Junge. Een Selfie van Ilona Verhoeven, dit naast – of in aanvulling op - een kort verhaal. Frank Heine verzorgde de rubriek Locatie. De redactie wenst u veel leesplezier! Prijs: € 9,95

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789463385923
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2019
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Ter hoogte van Abcoude
waren de wolken
donkerder dan de lucht
bij nacht…

Gaat de eerste strofe van het openingsgedicht door Perry Pierik. Een beeld doemt vervolgens op van een keurig aangeharkt landschap waar een onheilspellende, benauwende sfeer van uitgaat. Tijd voor straatrumoer dus in de lage landen.

Het tiende nummer van Bühne wil u verrassen met boeiende essays, korte verhalen en poëzie van 17 auteurs. Nieuw is de rubriek Kunst in beeld door kunsthistoricus Hans Sizoo, die in ieder nummer een kunstwerk in het centrum zal plaatsen. In dit nummer een werk van Jörg Remé. Een bijzonder interview ook in dit nummer met de beeldend kunstenaar Joost van Santen die dit jaar 90 is geworden. Jan de Rooy haalt herinneringen op aan diens zus, de dichteres/vertaalster en schrijfster Louise van Santen (Wiesje). Bühne is uitgegroeid tot een ideologievrij podium voor meer gevestigde, en beginnende auteurs, die in een kleurrijke afwisseling van zich laten horen. Gedichten in dit nummer van Rense Sinkgraven, Antoine Baars, Hans van Willigenburg en Marlène Hommes. Essays van Alfred Krans, Jacques Neeven en Annabel Junge. Een Selfie van Ilona Verhoeven, dit naast – of in aanvulling op - een kort verhaal. Frank Heine verzorgde de rubriek Locatie. De redactie wenst u veel leesplezier!

Prijs: € 9,95

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789463385923
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2019
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99