BRZO. Wetgeving en relevante documentatie

relevante wet- en regelgeving, overzicht documentatie en jurisprudentie met betrekking tot BRZO

Prijs € 58,43

Uitverkocht

M.G.J. Maas-Cooymans, Margot Bakker

Paperback | Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sinds een aantal jaren is er veel aandacht voor risicovolle bedrijven, ook wel Brzo (Besluit risico zware ongevallen) bedrijven genaamd. Werken met gevaarlijke stoffen brengt risico's met zich. Om de veiligheid van burgers, omgeving en medewerkers van Brzobedrijven te borgen is duidelijke wet- en regelgeving, verantwoordelijke uitvoering en adequaat toezicht en handhaving vereist.Het boek BRZO wetgeving & relevante documentatie bevat alle relevante wet- en regelgeving die benodigd is voor iedereen die werkzaam is op het terrein van Brzo 1999: Brzobedrijven, vergunningverleners, toezichthouders, handhavers, (bedrijfs)juristen, advocaten en rechters. Tevens is allerhande relevante documentatie, waaronder jurisprudentie, in dit boek opgenomen als extra hulpmiddel in de dagelijkse praktijk.BRZO wetgeving & relevante documentatie biedt degenen die te maken hebben met de praktijk van Brzo 1999 een helder, overzichtelijk en onmisbaar naslagwerk. De teksten zijn voorzien van margewoorden en er is een uitgebreid trefwoordenregister opgenomen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M.G.J. Maas-Cooymans, Margot Bakker
Uitgever
Sdu B.V.
ISBN
9789012393362
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
340

Beschrijving

Sinds een aantal jaren is er veel aandacht voor risicovolle bedrijven, ook wel Brzo (Besluit risico zware ongevallen) bedrijven genaamd. Werken met gevaarlijke stoffen brengt risico's met zich. Om de veiligheid van burgers, omgeving en medewerkers van Brzobedrijven te borgen is duidelijke wet- en regelgeving, verantwoordelijke uitvoering en adequaat toezicht en handhaving vereist.
Het boek BRZO wetgeving & relevante documentatie bevat alle relevante wet- en regelgeving die benodigd is voor iedereen die werkzaam is op het terrein van Brzo 1999: Brzobedrijven, vergunningverleners, toezichthouders, handhavers, (bedrijfs)juristen, advocaten en rechters. Tevens is allerhande relevante documentatie, waaronder jurisprudentie, in dit boek opgenomen als extra hulpmiddel in de dagelijkse praktijk.
BRZO wetgeving & relevante documentatie biedt degenen die te maken hebben met de praktijk van Brzo 1999 een helder, overzichtelijk en onmisbaar naslagwerk. De teksten zijn voorzien van margewoorden en er is een uitgebreid trefwoordenregister opgenomen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M.G.J. Maas-Cooymans, Margot Bakker
Uitgever
Sdu B.V.
ISBN
9789012393362
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
340

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99