Brood en banketbakkerij Van Mehl

van grondstof tot kwaliteitsproduct

Prijs € 23,50

Uitverkocht

Paperback | Juli 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Periodeboek 'Brood- en Banketbakkerij Van Mehl' is het 5de boek uit een serie van 6 periodeboeken voor de bakkerijopleidingen. Dit periodeboek vormt samen met de verschillende opdrachtenboeken en FlexBase één geheel en heeft als doel jou te helpen bij je opleiding.Dit periodeboek heeft als thema "van grondstof tot kwaliteitsproduct". Daarnaast heeft het als doel een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van je beroepshouding. Naarmate je opleiding vordert zal de lesstof moeilijker en complexer worden.In elk afzonderlijk periodeboek worden meerdere onderwerpen aan de hand van opdrachten centraal gesteld. Het betreft onderwerpen die als een rode draad door de opleiding en de dagelijkse beroepsuitoefening lopen. In dit periodeboek staan de onderwerpen: kwaliteit, kwaliteit van het productieproces, opzetten van een kwaliteitssysteem, marketing, procestechnologie, appatratuur & technieken, ATEX en logistiek & planning centraal.In de opdrachtenboeken wordt aandacht besteed aan de vaktheorie en aan de hand van praktijkopdrachten het inoefenen van de benodigde vakvaardigheden voor het uitoefenen van het beroep.De serie periodeboeken bestaat uit de volgende titels:1. Backerij de Soete Suickerbol2. Backerij de Gouden Kraekeling3. Bakkerij de Oase4. Bakkerij & tearoom de Korenschoof5. Brood- en banketbakkerij Van Mehl6. Brood- en banketbakkerij La Tournesol

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Nederlands Bakkerij Centrum
ISBN
9789491849022
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
60

Beschrijving

Periodeboek 'Brood- en Banketbakkerij Van Mehl' is het 5de boek uit een serie van 6 periodeboeken voor de bakkerijopleidingen. Dit periodeboek vormt samen met de verschillende opdrachtenboeken en FlexBase één geheel en heeft als doel jou te helpen bij je opleiding.

Dit periodeboek heeft als thema "van grondstof tot kwaliteitsproduct". Daarnaast heeft het als doel een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van je beroepshouding. Naarmate je opleiding vordert zal de lesstof moeilijker en complexer worden.

In elk afzonderlijk periodeboek worden meerdere onderwerpen aan de hand van opdrachten centraal gesteld. Het betreft onderwerpen die als een rode draad door de opleiding en de dagelijkse beroepsuitoefening lopen. In dit periodeboek staan de onderwerpen: kwaliteit, kwaliteit van het productieproces, opzetten van een kwaliteitssysteem, marketing, procestechnologie, appatratuur & technieken, ATEX en logistiek & planning centraal.

In de opdrachtenboeken wordt aandacht besteed aan de vaktheorie en aan de hand van praktijkopdrachten het inoefenen van de benodigde vakvaardigheden voor het uitoefenen van het beroep.

De serie periodeboeken bestaat uit de volgende titels:
1. Backerij de Soete Suickerbol
2. Backerij de Gouden Kraekeling
3. Bakkerij de Oase
4. Bakkerij & tearoom de Korenschoof
5. Brood- en banketbakkerij Van Mehl
6. Brood- en banketbakkerij La Tournesol

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Nederlands Bakkerij Centrum
ISBN
9789491849022
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
60

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99