Broederschap van de Jacht

Prijs € 22,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Lineke Breukel

Paperback | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nicole is een Haagse studente psychologie die door haar oude schoolvriend Ruud wordt uitgenodigd om mee te doen met een survivaltocht in de Ardennen. De jonge vrouw gaat hier graag op in. Ze wil losbreken uit haar eenzame leven en hoopt stiekem op een relatie met Ruud. De tocht blijkt echter een excuus te zijn voor een illegale jachtpartij waarbij zij als ultieme prooi wordt gezien. Nicole wordt tijdens het Vluchtspel gedwongen om te rennen voor haar leven en verandert door de gebeurtenissen van een onzeker persoon in een zelfredzame vrouw die moet vechten voor haar leven.In dit spannende scenario staat 'overleven' centraal. niet alleen fysiek - door de bloedstollende mensenjacht - maar ook door de heftige emoties die nicole en de verschillende andere personen in deze meeslepende thriller moeten ondergaan.Over de auteur:Lineke Breukel emigreerde in 2012 van het drukke westen van Nederland naar Zweden, waar zij sindsdien midden in de natuur leeft. Over deze stap schreef zij al eerder.breukel debuteert met haar thriller Vluchtspel, een boek waarin vele persoonlijke ervaringen en emoties van haarzelf zijn verweven met die van de hoofdpersoon.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lineke Breukel
Uitgever
Uitgeverij Village
ISBN
9789461850775
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Nicole is een Haagse studente psychologie die door haar oude schoolvriend Ruud wordt uitgenodigd om mee te doen met een survivaltocht in de Ardennen. De jonge vrouw gaat hier graag op in. Ze wil losbreken uit haar eenzame leven en hoopt stiekem op een relatie met Ruud. De tocht blijkt echter een excuus te zijn voor een illegale jachtpartij waarbij zij als ultieme prooi wordt gezien. Nicole wordt tijdens het Vluchtspel gedwongen om te rennen voor haar leven en verandert door de gebeurtenissen van een onzeker persoon in een zelfredzame vrouw die moet vechten voor haar leven.

In dit spannende scenario staat 'overleven' centraal. niet alleen fysiek - door de bloedstollende mensenjacht - maar ook door de heftige emoties die nicole en de verschillende andere personen in deze meeslepende thriller moeten ondergaan.

Over de auteur:
Lineke Breukel emigreerde in 2012 van het drukke westen van Nederland naar Zweden, waar zij sindsdien midden in de natuur leeft. Over deze stap schreef zij al eerder.
breukel debuteert met haar thriller Vluchtspel, een boek waarin vele persoonlijke ervaringen en emoties van haarzelf zijn verweven met die van de hoofdpersoon.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lineke Breukel
Uitgever
Uitgeverij Village
ISBN
9789461850775
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99