Briljant (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Marcus Sakey

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Marcus Sakey Briljant Ze worden `briljant begaafden genoemd: een klein meisje in Wyoming kan iemands duistere geheimen aflezen aan zijn lichaamshouding. In New York graait een man die patronen in beurscijfers kan lezen 300 miljard dollar bij elkaar. In Chicago kan een vrouw zich onzichtbaar maken. Nick Cooper is een van hen; hij is federaal agent en door zijn gave is hij uitzonderlijk goed in het jagen op terroristen. Zijn huidige doelwit is wellicht de gevaarlijkste man ter wereld. Een genie met bloed aan zijn handen die erop uit is een burgeroorlog te ontketenen. Maar om hem te pakken moet Cooper alles waar hij in gelooft negeren en zijn eigen soort verraden. Marcus Sakey, een `moderne thrillermeester' (Chicago Sun-Times) en `een van de beste verhalenvertellers'(Michael Connelly) schreef met Briljant een adembenemende thriller die zich afspeelt in een wereld die beangstigend veel op de onze lijkt, waar geboren worden met talent een vloek kan zijn. Briljant werd genomineerd voor een Edgar Award. Belachelijk goed. Ik was verslaafd aan dit boek terwijl ik het las. Het is briljant. Ik ben fan. Gillian Flynn, schrijfster van Verloren vrouw

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marcus Sakey
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024563678
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
1146878 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
466

Beschrijving

Marcus Sakey
Briljant

Ze worden `briljant begaafden genoemd: een klein meisje in Wyoming kan iemands duistere geheimen aflezen aan zijn lichaamshouding. In New York graait een man die patronen in beurscijfers kan lezen 300 miljard dollar bij elkaar. In Chicago kan een vrouw zich onzichtbaar maken.

Nick Cooper is een van hen; hij is federaal agent en door zijn gave is hij uitzonderlijk goed in het jagen op terroristen. Zijn huidige doelwit is wellicht de gevaarlijkste man ter wereld. Een genie met bloed aan zijn handen die erop uit is een burgeroorlog te ontketenen. Maar om hem te pakken moet Cooper alles waar hij in gelooft negeren en zijn eigen soort verraden.

Marcus Sakey, een `moderne thrillermeester' (Chicago Sun-Times) en `een van de beste verhalenvertellers'(Michael Connelly) schreef met Briljant een adembenemende thriller die zich afspeelt in een wereld die beangstigend veel op de onze lijkt, waar geboren worden met talent een vloek kan zijn. Briljant werd genomineerd voor een Edgar Award.

Belachelijk goed. Ik was verslaafd aan dit boek terwijl ik het las. Het is briljant. Ik ben fan.
Gillian Flynn, schrijfster van Verloren vrouw

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marcus Sakey
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024563678
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
1146878 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
466

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99