Brieven van een uitgever

Prijs € 16,00

Uitverkocht

Geert van Oorschot

Paperback | Januari 1995 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Brieven van een uitgever verscheen ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van de uitgeverij die Geert van Oorschot in 1945 oprichtte. Het boek gunt de lezer een eerste blik op de fantastische briefschrijver die Van Oorschot was. Ook al kreeg slechts een klein deel van de door hem geschreven brieven een plaats in dit boek, het is voldoende om te constateren dat hij prachtige brieven geschreven heeft, waarin hij geen blad voor de mond neemt.Brieven van een uitgever heeft een extra dimensie gekregen omdat alle 31 ontvangers niet alleen zelf twee brieven uitkozen die zij karakteristiek voor hem vinden, maar ook omdat zij daar hun eigen herinneringen of commentaar aan toevoegden. Daardoor komen vele kanten van de uitgever, de schrijver, de vriend - kortom de bruisende man die Geert van Oorschot was - aan bod. Aan het boek werkten mee A. Alberts, Hans van den Bergh, Ant ter Braak, Jeroen Brouwers, Herman de Coninck, Tom van Deel, Linda van Dijck, Pierre Dubois, Kees Fens, Marko Fondse, Eep Francken, Jaap Goedegebuure, Ronald Havenaar, Peter hecht, Carola Kloos, Rutger Kopland, Tomas Lieske, Roy Logger, Hanny Michaelis, Adriaan Morriën, Rob Nieuwenhuys, Gerrit Noordzij, Gerard Reve, Karel van het Reve, Henk Romeijn Meijer, Herman Verhaar, Kees Verheul, J.J. Voskuil, Leo Vroman, M. Vasalis, Rog Wieg.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Geert van Oorschot
Uitgever
Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V.
ISBN
9789028208865
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 1995
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Brieven van een uitgever verscheen ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van de uitgeverij die Geert van Oorschot in 1945 oprichtte. Het boek gunt de lezer een eerste blik op de fantastische briefschrijver die Van Oorschot was. Ook al kreeg slechts een klein deel van de door hem geschreven brieven een plaats in dit boek, het is voldoende om te constateren dat hij prachtige brieven geschreven heeft, waarin hij geen blad voor de mond neemt.
Brieven van een uitgever heeft een extra dimensie gekregen omdat alle 31 ontvangers niet alleen zelf twee brieven uitkozen die zij karakteristiek voor hem vinden, maar ook omdat zij daar hun eigen herinneringen of commentaar aan toevoegden. Daardoor komen vele kanten van de uitgever, de schrijver, de vriend - kortom de bruisende man die Geert van Oorschot was - aan bod. Aan het boek werkten mee A. Alberts, Hans van den Bergh, Ant ter Braak, Jeroen Brouwers, Herman de Coninck, Tom van Deel, Linda van Dijck, Pierre Dubois, Kees Fens, Marko Fondse, Eep Francken, Jaap Goedegebuure, Ronald Havenaar, Peter hecht, Carola Kloos, Rutger Kopland, Tomas Lieske, Roy Logger, Hanny Michaelis, Adriaan Morriën, Rob Nieuwenhuys, Gerrit Noordzij, Gerard Reve, Karel van het Reve, Henk Romeijn Meijer, Herman Verhaar, Kees Verheul, J.J. Voskuil, Leo Vroman, M. Vasalis, Rog Wieg.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Geert van Oorschot
Uitgever
Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V.
ISBN
9789028208865
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 1995
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99