Bretonse verhoudingen

een zaak voor commissaris Dupin

Prijs € 21,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jean-Luc Bannalec

Paperback | Juli 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bretonse verhoudingen is een ongemeen spannende en sfeervolle detective, vol humor en met een sympathieke rechercheur die de lezer meteen voor zich wint. Een eerste zaak voor de eigenzinnige commissaris Dupin, liefhebber van pinguïns en verslaafd aan cafeïne, geboren Parijzenaar, maar noodgedwongen werkzaam in Bretagne, volgens hem het einde van de wereld. Op een bloedhete ochtend in juli vindt in het pittoreske kunstenaarsdorp Pont Aven een mysterieuze moord plaats: Pierre-Louis Pennec, de hoogbejaarde eigenaar van het legendarische hotel Central, waar ooit Gauguin en andere beroemde kunstenaars logeerden, is op brute wijze doodgestoken. Wie vermoordt een 91-jarige en waarom? Wat is er in zijn laatste dagen voorgevallen? Als niet veel later een tweede lijk wordt aangetroffen aan de Bretonse kust, realiseert Dupin dat de zaak omvangrijker is dan verwacht. Terwijl de roep om duidelijkheid toeneemt en de grillige dorpsbewoners hardnekkig blijven zwijgen, komt commissaris Dupin een spectaculair geheim op het spoor...'De beschrijvingen van dorpjes, de natuur en van de lokale gebruiken en specialiteiten lopen als een rode draad door het verhaal en zorgen ervoor dat het boek je in opperste vakantiestemming brengt' Frankfurter Allgemeine Zeitung Jean-Luc Bannalec is een pseudoniem. Hij werkt in Duitsland en Frankrijk en woont met zijn familie in beide landen. Bretonse verhoudingen is zijn eerste boek in de serie over commissaris Dupin. Het werd een enorme bestseller in Duitsland en er zijn inmiddels honderdduizenden exemplaren van verkocht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jean-Luc Bannalec
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048840496
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
284

Beschrijving

Bretonse verhoudingen is een ongemeen spannende en sfeervolle detective, vol humor en met een sympathieke rechercheur die de lezer meteen voor zich wint.

Een eerste zaak voor de eigenzinnige commissaris Dupin, liefhebber van pinguïns en verslaafd aan cafeïne, geboren Parijzenaar, maar noodgedwongen werkzaam in Bretagne, volgens hem het einde van de wereld. Op een bloedhete ochtend in juli vindt in het pittoreske kunstenaarsdorp Pont Aven een mysterieuze moord plaats: Pierre-Louis Pennec, de hoogbejaarde eigenaar van het legendarische hotel Central, waar ooit Gauguin en andere beroemde kunstenaars logeerden, is op brute wijze doodgestoken. Wie vermoordt een 91-jarige en waarom? Wat is er in zijn laatste dagen voorgevallen? Als niet veel later een tweede lijk wordt aangetroffen aan de Bretonse kust, realiseert Dupin dat de zaak omvangrijker is dan verwacht. Terwijl de roep om duidelijkheid toeneemt en de grillige dorpsbewoners hardnekkig blijven zwijgen, komt commissaris Dupin een spectaculair geheim op het spoor...

'De beschrijvingen van dorpjes, de natuur en van de lokale gebruiken en specialiteiten lopen als een rode draad door het verhaal en zorgen ervoor dat het boek je in opperste vakantiestemming brengt' Frankfurter Allgemeine Zeitung

Jean-Luc Bannalec is een pseudoniem. Hij werkt in Duitsland en Frankrijk en woont met zijn familie in beide landen. Bretonse verhoudingen is zijn eerste boek in de serie over commissaris Dupin. Het werd een enorme bestseller in Duitsland en er zijn inmiddels honderdduizenden exemplaren van verkocht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jean-Luc Bannalec
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048840496
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
284

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99