Brand Design, 6e editie met MyLab NL toegangscode

het Nederlandse standaardwerk voor het bouwen van merken

Prijs € 46,50

Uitverkocht

Ruud Boer

Hardback | Juni 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

NIEUW BRAND DESIGN MODELMET 22 DIGITALE MERKUITINGENSinds de introductie van dit boek in 2002 is Brand Design een begrip geworden in veel directiekamers en marketingopleidingen. Het bouwen en onderhouden van sterke merken kan niet zonder een relevante mentale merkidentiteit, onderscheidende visuele merkidentiteit en geloofwaardige merkuitingen. Nieuw in deze zesde editie is het geoptimaliseerde Brand Design model. Omdat steeds meer bedrijven online instrumenten inzetten om hun merk te laten groeien, heeft het Brand Design model nu naast 22 fysieke merkuitingen ook 22 digitale merkuitingen.BRAND DESIGN is geschreven voor iedereen die direct of indirect verantwoordelijk is voor merken of daarvoor wordt opgeleid. Met de bondige theorie, nuttige modellen zoals de Merk-Wijzer en het Customer Brand Journey model, en een rijkdom aan actuele voorbeelden is dit boek breed toepasbaar. Bij dit boek wordt op de digitale leeromgeving MyLab | Nederlandstalig veel aanvullend studie- en lesmateriaal aangeboden, zoals een digitale versie van het boek, een uitgebreide begrippentrainer en toetsvragen.Ruud Boer is Register Marketeer (RM) en was als marketeer verantwoordelijk voor A-merken als Bols, Red Band, Venco, Reebok, LU en Liga. Sinds 1998 is hij directeur en partner van de Bataafsche Teeken Maatschappij (BTM). Vanuit dit Rotterdamse Brand Designbureau helpt hij merken te groeien vanuit merkstrategie en vormgeving. 'Interessant voor iedere marketeer.'MarketingTribune'Fantastisch dat we binnen ons taalgebied een autoriteit hebben die ons zo treffend en praktisch toelicht hoe strategische marketingprincipes worden verbeeld.'Luuk Ros; Manager Content & Business NIMA'Het Nederlandse standaardwerk voor het bouwen van merken.'Harry van Delft; Associate Professor AgrifoodMarketing at HAS University

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ruud Boer
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043036115
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

NIEUW BRAND DESIGN MODEL
MET 22 DIGITALE MERKUITINGEN

Sinds de introductie van dit boek in 2002 is Brand Design een begrip geworden in veel directiekamers en marketingopleidingen. Het bouwen en onderhouden van sterke merken kan niet zonder een relevante mentale merkidentiteit, onderscheidende visuele merkidentiteit en geloofwaardige merkuitingen.

Nieuw in deze zesde editie is het geoptimaliseerde Brand Design model. Omdat steeds meer bedrijven online instrumenten inzetten om hun merk te laten groeien, heeft het Brand Design model nu naast 22 fysieke merkuitingen ook 22 digitale merkuitingen.

BRAND DESIGN is geschreven voor iedereen die direct of indirect verantwoordelijk is voor merken of daarvoor wordt opgeleid. Met de bondige theorie, nuttige modellen zoals de Merk-Wijzer en het Customer Brand Journey model, en een rijkdom aan actuele voorbeelden is dit boek breed toepasbaar.

Bij dit boek wordt op de digitale leeromgeving MyLab | Nederlandstalig veel aanvullend studie- en lesmateriaal aangeboden, zoals een digitale versie van het boek, een uitgebreide begrippentrainer en toetsvragen.

Ruud Boer is Register Marketeer (RM) en was als marketeer verantwoordelijk voor A-merken als Bols, Red Band, Venco, Reebok, LU en Liga. Sinds 1998 is hij directeur en partner van de Bataafsche Teeken Maatschappij (BTM). Vanuit dit Rotterdamse Brand Designbureau helpt hij merken te groeien vanuit merkstrategie en vormgeving.

'Interessant voor iedere marketeer.'
MarketingTribune

'Fantastisch dat we binnen ons taalgebied een autoriteit hebben die ons zo treffend en praktisch toelicht hoe strategische marketingprincipes worden verbeeld.'
Luuk Ros; Manager Content & Business NIMA

'Het Nederlandse standaardwerk voor het bouwen van merken.'
Harry van Delft; Associate Professor Agrifood
Marketing at HAS University

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ruud Boer
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043036115
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99