Brainz@work Spelling groep 5 Werkboek 1

met handige tips voor ouders & kids

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Paperback | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Heeft uw kind in groep 5 moeite met spelling? En wilt u verantwoord aan de slag met uw kind? Dan is dit werkboek de juiste aanvulling op de lesstof van uw school.- Dit werkboek is ontwikkeld door ervaren leerkrachten.- Het wordt periodiek gecontroleerd door een Intern Begeleider.- Er wordt uitleg gegeven hoe leerkrachten les geven aan uw kinderen.- Het staat vol met tips voor ouders en kinderen - Het bevat een evaluatiemogelijkheid voor kind en ouders.- Met uw kind werkt u toe naar de Cito-toets die elke school twee keer per jaar afneemt.- In dit werkboek is veel aandacht besteed aan vorm en illustraties zodat het kinderen aanspreekt.Hoge kwaliteitseisenBrainz@work geeft u gereedschap in handen om uw kind terug te brengen naar het niveau van de groep. In de boeken wordt uitleg gegeven hoe leerkrachten op basisscholen nu spellinglessen geven. Dit door middel van voorbeelden en tips. Zo wordt het makkelijker voor u als ouder om uw kind te begeleiden. Al onze boeken zijn geschreven door leerkrachten die ruime ervaring hebben met de ontwikkeling van lessen in de betreffende groep. Een Intern Begeleider, verantwoordelijk voor de interne zorgstructuur van een school, volgt de nieuwste ontwikkelingen op onderwijsgebied en voert deze ook periodiek door in de werkboeken.Voor leerlingen van ieder schooltypeIedere school moet ervoor zorgen dat hun kinderen twee keer per jaar klaar zijn voor de Citotoets. Wij richten ons op die twee schooloverstijgende toetsmomenten. Dus welke methode de school van uw kind ook gebruikt, onze werkboeken zijn altijd prima geschikt voor uw kind. Tussentijds biedt het boek een evaluatiemoment. Op deze manier hebt u een goed inzicht in het niveau van uw kind. Werkboek spelling groep 5 Het werkboek spelling groep 5 is het eerste deel van een reeks van 3. Ieder werkblad begint met het aanleren van een spellingsregel. Daarna gaan de kinderen de regel oefenen d.m.v. de aangeboden woorden. Er zijn 4 verschillende groepen waarin je de regels kunt plaatsen. Hierdoor wordt de spelling van woorden voor kinderen makkelijker gemaakt. 1. Luisterwoorden: je luistert eerst en schrijft de woorden zoals je ze hoort.2. Onthoudwoorden: woorden die je moet oefenen en onthouden. Er is geen regel om de woorden goed te schrijven. Gebruik en schrijf deze woorden vaak!3. Ook-zo woorden: een deel van het woord klinkt op een bepaalde manier en schrijf je dan ook altijd op die manier. 4. Regelwoorden: voor deze woorden pas je altijd een regel toe. Op elk werkblad vind je 1 of 2 van deze groepen terug. Daarbij staat dan wat er specifiek van toepassing is op de woorden die op dat werkblad staan. Door met uw kind wat extra te oefenen, brengt u hem/haar terug op het juiste groepsniveau van de basisschool.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
IDR Management B.V.
ISBN
9789491419065
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
27

Beschrijving

Heeft uw kind in groep 5 moeite met spelling? En wilt u verantwoord aan de slag met uw kind? Dan is dit werkboek de juiste aanvulling op de lesstof van uw school.

- Dit werkboek is ontwikkeld door ervaren leerkrachten.
- Het wordt periodiek gecontroleerd door een Intern Begeleider.
- Er wordt uitleg gegeven hoe leerkrachten les geven aan uw kinderen.
- Het staat vol met tips voor ouders en kinderen
- Het bevat een evaluatiemogelijkheid voor kind en ouders.
- Met uw kind werkt u toe naar de Cito-toets die elke school twee keer per jaar afneemt.
- In dit werkboek is veel aandacht besteed aan vorm en illustraties zodat het kinderen aanspreekt.

Hoge kwaliteitseisen
Brainz@work geeft u gereedschap in handen om uw kind terug te brengen naar het niveau van de groep. In de boeken wordt uitleg gegeven hoe leerkrachten op basisscholen nu spellinglessen geven. Dit door middel van voorbeelden en tips. Zo wordt het makkelijker voor u als ouder om uw kind te begeleiden.
Al onze boeken zijn geschreven door leerkrachten die ruime ervaring hebben met de ontwikkeling van lessen in de betreffende groep. Een Intern Begeleider, verantwoordelijk voor de interne zorgstructuur van een school, volgt de nieuwste ontwikkelingen op onderwijsgebied en voert deze ook periodiek door in de werkboeken.

Voor leerlingen van ieder schooltype
Iedere school moet ervoor zorgen dat hun kinderen twee keer per jaar klaar zijn voor de Citotoets. Wij richten ons op die twee schooloverstijgende toetsmomenten. Dus welke methode de school van uw kind ook gebruikt, onze werkboeken zijn altijd prima geschikt voor uw kind. Tussentijds biedt het boek een evaluatiemoment. Op deze manier hebt u een goed inzicht in het niveau van uw kind.

Werkboek spelling groep 5
Het werkboek spelling groep 5 is het eerste deel van een reeks van 3. Ieder werkblad begint met het aanleren van een spellingsregel. Daarna gaan de kinderen de regel oefenen d.m.v. de aangeboden woorden. Er zijn 4 verschillende groepen waarin je de regels kunt plaatsen. Hierdoor wordt de spelling van woorden voor kinderen makkelijker gemaakt.

1. Luisterwoorden: je luistert eerst en schrijft de woorden zoals je ze hoort.
2. Onthoudwoorden: woorden die je moet oefenen en onthouden. Er is geen regel om de woorden goed te schrijven. Gebruik en schrijf deze woorden vaak!
3. Ook-zo woorden: een deel van het woord klinkt op een bepaalde manier en schrijf je dan ook altijd op die manier.
4. Regelwoorden: voor deze woorden pas je altijd een regel toe.

Op elk werkblad vind je 1 of 2 van deze groepen terug. Daarbij staat dan wat er specifiek van toepassing is op de woorden die op dat werkblad staan.

Door met uw kind wat extra te oefenen, brengt u hem/haar terug op het juiste groepsniveau van de basisschool.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
IDR Management B.V.
ISBN
9789491419065
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
27

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99