Bovenscheidend vermogen

hoe jouw merk het verschil kan maken

Prijs € 23,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Adriaan Oomen

Paperback | Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat maakt bepaalde merken bijzonder, en hoe komt het dat ze boven andere merken uitsteken? Dat is het Bovenscheidend Vermogen. Datgene waardoor en waarmee merken zich positief onderscheiden van andere merken. De auteur neemt je in dit boek mee op een inspirerende analyse van het Bovenscheidend Vermogen van merken. Wat is bovenscheidend vermogen, waarom is het belangrijk en wat zijn de criteria? Hij behandelt bedrijven met en zonder bovenscheidend vermogen, en geeft de lezer de tools en tips om zelf bovenscheidend vermogen te creeeren.Over de auteur:Drs. Adriaan Oomen is oprichter en mededirecteur van ADDFOCUS dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen van het Bovenscheidend Vermogen van merken en producten. Oomen studeerde Communicatie-wetenschappen met Marketing als specialisatie aan de Radboud Universiteit Nijmegen en later Master of Management & Organisation bij TIAS. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring als marketeer bij PostNL (Productmanager), Reaal Verzekeringen (marketingmanager) en Rabobank Nederland (senior marketingmanager). Adriaan schreef eerder het boek Hebbes! dat in 2012 is verschenen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Adriaan Oomen
Uitgever
Futuro Uitgevers
ISBN
9789492221346
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
122

Beschrijving

Wat maakt bepaalde merken bijzonder, en hoe komt het dat ze boven andere merken uitsteken? Dat is het Bovenscheidend Vermogen. Datgene waardoor en waarmee merken zich positief onderscheiden van andere merken.

De auteur neemt je in dit boek mee op een inspirerende analyse van het Bovenscheidend Vermogen van merken. Wat is bovenscheidend vermogen, waarom is het belangrijk en wat zijn de criteria? Hij behandelt bedrijven met en zonder bovenscheidend vermogen, en geeft de lezer de tools en tips om zelf bovenscheidend vermogen te creeeren.

Over de auteur:
Drs. Adriaan Oomen is oprichter en mededirecteur van ADDFOCUS dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen van het Bovenscheidend Vermogen van merken en producten. Oomen studeerde Communicatie-wetenschappen met Marketing als specialisatie aan de Radboud Universiteit Nijmegen en later Master of Management & Organisation bij TIAS. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring als marketeer bij PostNL (Productmanager), Reaal Verzekeringen (marketingmanager) en Rabobank Nederland (senior marketingmanager). Adriaan schreef eerder het boek Hebbes! dat in 2012 is verschenen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Adriaan Oomen
Uitgever
Futuro Uitgevers
ISBN
9789492221346
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
122

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99