Bouw een killer groeistrategie (e-Book)

Leer van Belsimpel, Helloprint en Picnic hoe je het gas erop houdt

Prijs € 15,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Remy Gieling, Team Sprout

EPUB met digitaal watermerk | November 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Gefeliciteerd met je succesvolle startup. En nu wordt het tijd op de mouwen echt op te stropen: ondernemers die serieuze impact willen maken, zetten alles op alles om op te schalen na die eerste mooie klanten, een zescijferige omzet en werknemer nummer 25. Welkom in het land der scaleups. Het land waarin voortdurende groei alles continu op zijn kop zet. Zorgt dat de processen van vandaag morgen kunnen vastlopen en de mijlpalen waar je zo lang van had gedroomd, pijlsnel verdwijnen in je achteruitkijkspiegel. Hard groeien, snel schalen: het vraagt om een robuuste groeistrategie. De makers van Sprout verklaren met Bouw een Killer Groeistrategie de essentie van het scaleup-ondernemen. Ze onderzochten welke wetenschappelijke inzichten en methodes ondernemers kunnen helpen bij hun eigen groeiambities. Ze leggen uit hoe groeigoeroes als Verne Harnish en LinkedIn-oprichter Reid Hoffman hun scaleupmethodes ontwikkelden en hoe je die op je eigen bedrijf kunt toepassen. Zo biedt deze groeigids ondernemers praktische handvatten om hun businessmodel aan te scherpen, te zorgen voor een state of the art marketingstrategie en financieel management dat voorkomt dat hun bedrijf kapot groeit door gebrek aan cash. De oprichters van Bloomon, Picnic en 3D Hubs vertellen in Bouw een Killer Groeistrategie hoe zij het doen: het wilde beest temmen dat groei heet. - Voor alle ondernemers die willen schalen op basis van de laatste inzichten, met de nieuwste tools en methodes. - Met learnings van de oprichters van o.a. Bloomon, Picnic en 3D Hubs. - Boordevol tips van experts op het gebied van strategie, hr, cash management en executie. De groeigids-serie wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de kennis en ervaring van NLGroeit, Erasmus Centre for Entrepreneurship, GoFastForward en EY Innovation. Trefwoorden: Sprout groeigids groei strategie startup scaleup ondernemen opschalen klanten businessmodel marketing Alex van der Hulst handleiding

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Remy Gieling, Team Sprout
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089654748
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2019
Bestandsgrootte
4842343 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Gefeliciteerd met je succesvolle startup. En nu wordt het tijd op de mouwen echt op te stropen: ondernemers die serieuze impact willen maken, zetten alles op alles om op te schalen na die eerste mooie klanten, een zescijferige omzet en werknemer nummer 25. Welkom in het land der scaleups. Het land waarin voortdurende groei alles continu op zijn kop zet. Zorgt dat de processen van vandaag morgen kunnen vastlopen en de mijlpalen waar je zo lang van had gedroomd, pijlsnel verdwijnen in je achteruitkijkspiegel.

Hard groeien, snel schalen: het vraagt om een robuuste groeistrategie. De makers van Sprout verklaren met Bouw een Killer Groeistrategie de essentie van het scaleup-ondernemen. Ze onderzochten welke wetenschappelijke inzichten en methodes ondernemers kunnen helpen bij hun eigen groeiambities. Ze leggen uit hoe groeigoeroes als Verne Harnish en LinkedIn-oprichter Reid Hoffman hun scaleupmethodes ontwikkelden en hoe je die op je eigen bedrijf kunt toepassen.

Zo biedt deze groeigids ondernemers praktische handvatten om hun businessmodel aan te scherpen, te zorgen voor een state of the art marketingstrategie en financieel management dat voorkomt dat hun bedrijf kapot groeit door gebrek aan cash. De oprichters van Bloomon, Picnic en 3D Hubs vertellen in Bouw een Killer Groeistrategie hoe zij het doen: het wilde beest temmen dat groei heet.

- Voor alle ondernemers die willen schalen op basis van de laatste inzichten, met de nieuwste tools en methodes.

- Met learnings van de oprichters van o.a. Bloomon, Picnic en 3D Hubs.

- Boordevol tips van experts op het gebied van strategie, hr, cash management en executie.

De groeigids-serie wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de kennis en ervaring van NLGroeit, Erasmus Centre for Entrepreneurship, GoFastForward en EY Innovation.

Trefwoorden: Sprout groeigids groei strategie startup scaleup ondernemen opschalen klanten businessmodel marketing Alex van der Hulst handleiding

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Remy Gieling, Team Sprout
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089654748
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2019
Bestandsgrootte
4842343 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99