Borderline

Prijs € 41,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Jaap Spaans, E. van Meekeren

Paperback | September 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Veel mensen hebben wel eens last van heftige emoties, impulsieve handelingen en terugkerende conflicten met anderen. Wanneer dit echter vaak en in extreme mate voorkomt kunnen deze verschijnselen deel uitmaken van een psychische aandoening die borderline (persoonlijkheids) stoornis wordt genoemd.De borderlinestoornis is een ingewikkelde aandoening. Dat komt onder andere doordat er zich veel andere psychische aandoeningen zoals depressie, angst - en eetstoornissen, bij kunnen voordoen. Daarnaast zijn de relaties met andere mensen vaak verstoord. Mensen met deze problematiek willen graag hechte relaties aangaan, maar hebben daar vaak ook veel moeite mee Er kunnen dan heftige emotionele crises ontstaan, waardoor relaties verder verstoord raken. Mensen met een borderlinestoornis kunnen dan steeds meer in een isolement raken.Het Boom Hulpboek Borderline bevat informatie over de stoornis, adviezen ter verbetering van relaties en vele zelfhulptechnieken. Met behulp van opdrachten, oefeningen en de bijbehorende werkbladen op de cd-rom kun je zelf werken aan verbetering.Ook als je een aantal klachten hebt maar niet de borderlinestoornis bij jezelf herkent, kun je prima aan de slag. De kwaliteit van je leven kan hierdoor flink verbeteren.Dit boek is een vernieuwde uitgave van het succesvolle ‘Borderline Hulpboek’ van dezelfde auteurs. Het is geactualiseerd en uitgebreid met een nieuw hoofdstuk over ‘aandachtsvol zijn’ (mindfulness) en een cd-rom met veel nieuwe werkbladen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jaap Spaans, E. van Meekeren
Uitgever
Boom
ISBN
9789085063667
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2006
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
287

Beschrijving

Veel mensen hebben wel eens last van heftige emoties, impulsieve handelingen en terugkerende conflicten met anderen. Wanneer dit echter vaak en in extreme mate voorkomt kunnen deze verschijnselen deel uitmaken van een psychische aandoening die borderline (persoonlijkheids) stoornis wordt genoemd.
De borderlinestoornis is een ingewikkelde aandoening. Dat komt onder andere doordat er zich veel andere psychische aandoeningen zoals depressie, angst - en eetstoornissen, bij kunnen voordoen. Daarnaast zijn de relaties met andere mensen vaak verstoord. Mensen met deze problematiek willen graag hechte relaties aangaan, maar hebben daar vaak ook veel moeite mee Er kunnen dan heftige emotionele crises ontstaan, waardoor relaties verder verstoord raken. Mensen met een borderlinestoornis kunnen dan steeds meer in een isolement raken.
Het Boom Hulpboek Borderline bevat informatie over de stoornis, adviezen ter verbetering van relaties en vele zelfhulptechnieken. Met behulp van opdrachten, oefeningen en de bijbehorende werkbladen op de cd-rom kun je zelf werken aan verbetering.
Ook als je een aantal klachten hebt maar niet de borderlinestoornis bij jezelf herkent, kun je prima aan de slag. De kwaliteit van je leven kan hierdoor flink verbeteren.
Dit boek is een vernieuwde uitgave van het succesvolle ‘Borderline Hulpboek’ van dezelfde auteurs. Het is geactualiseerd en uitgebreid met een nieuw hoofdstuk over ‘aandachtsvol zijn’ (mindfulness) en een cd-rom met veel nieuwe werkbladen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jaap Spaans, E. van Meekeren
Uitgever
Boom
ISBN
9789085063667
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2006
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
287

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99