Book of Lemons. Meer maken van de citroenen die het leven je geeft

Meer maken van de citroenen die het leven je geeft

Prijs € 19,50

Niet beschikbaar

Katrien Van den Bosch

Paperback | September 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'When life gives you lemons, make lemonade.' Ieder van ons heeft ideeën over hoe het leven hoort te zijn. Vanaf jonge leeftijd fantaseren we over onze loopbaan, onze partner, onze fysieke verschijning, ons gezin, de plek waar we wonen, wie onze vrienden zijn enz. Voortdurend loopt ons leven echter anders dan gepland, verwacht of gehoopt. Hoe goed je ook je zaken op een rij hebt, je komt narigheid tegen. Je gaat voor kersen, aardbeien of watermeloenen maar je krijgt citroenen. Die kunnen erg zuur zijn, vooral wanneer het er een heleboel na elkaar zijn of wanneer het om een heel groot exemplaar gaat. Je wil er wel limonade van maken, maar hoe? Ook wanneer een oud recept niet meer blijkt te smaken of onvindbaar is, wordt het lastig.Dit boek leert je aan de hand van de citroenenmetafoor om anders te kijken naar en om te gaan met moeilijke situaties. Op een speelse manier verneem je meer over thema's als gewoontevorming, coping en stress. Reflectievragen helpen je om de citroenen op jouw pad onder de loep te nemen en er zelf mee aan de slag te gaan. Dit is een werkboek, een reflectie-instrument dat een ander licht zal werpen op de citroenen in jouw leven. Een klein, fris boek met een mogelijk groots resultaat voor jouw levensloop.Over de auteurKatrien Van den Bosch is sociaal-cultureel werker van opleiding en deskundige in de oplossingsgerichte cognitieve systeemtherapie. Ze werkte in de geestelijke gezondheidszorg en het onderwijs. Ze verdiepte zich in rouw en verwerking op diverse levensdomeinen en in het krachtgericht werken. Dit boek is één van de nieuwe projecten rond laagdrempelige zelfzorg die ze momenteel ontwikkelt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Katrien Van den Bosch
Uitgever
Garant
ISBN
9789085750697
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
92

Beschrijving

'When life gives you lemons, make lemonade.' Ieder van ons heeft ideeën over hoe het leven hoort te zijn. Vanaf jonge leeftijd fantaseren we over onze loopbaan, onze partner, onze fysieke verschijning, ons gezin, de plek waar we wonen, wie onze vrienden zijn enz. Voortdurend loopt ons leven echter anders dan gepland, verwacht of gehoopt. Hoe goed je ook je zaken op een rij hebt, je komt narigheid tegen. Je gaat voor kersen, aardbeien of watermeloenen maar je krijgt citroenen. Die kunnen erg zuur zijn, vooral wanneer het er een heleboel na elkaar zijn of wanneer het om een heel groot exemplaar gaat. Je wil er wel limonade van maken, maar hoe? Ook wanneer een oud recept niet meer blijkt te smaken of onvindbaar is, wordt het lastig.
Dit boek leert je aan de hand van de citroenenmetafoor om anders te kijken naar en om te gaan met moeilijke situaties. Op een speelse manier verneem je meer over thema's als gewoontevorming, coping en stress. Reflectievragen helpen je om de citroenen op jouw pad onder de loep te nemen en er zelf mee aan de slag te gaan. Dit is een werkboek, een reflectie-instrument dat een ander licht zal werpen op de citroenen in jouw leven. Een klein, fris boek met een mogelijk groots resultaat voor jouw levensloop.

Over de auteur
Katrien Van den Bosch is sociaal-cultureel werker van opleiding en deskundige in de oplossingsgerichte cognitieve systeemtherapie. Ze werkte in de geestelijke gezondheidszorg en het onderwijs. Ze verdiepte zich in rouw en verwerking op diverse levensdomeinen en in het krachtgericht werken. Dit boek is één van de nieuwe projecten rond laagdrempelige zelfzorg die ze momenteel ontwikkelt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Katrien Van den Bosch
Uitgever
Garant
ISBN
9789085750697
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
92

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99