Bonifacio Complot

Prijs € 18,00

Uitverkocht

N. Alberts

Paperback | Juni 2006 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 32 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

NICK ALBERTSBonifacio ComplotBonifacio Complot' is een (maritieme) thriller die zich afspeelt op en rondom de zonovergoten wateren van de Middellandse Zee bij de Balearen. Corsica, en Sardini Hoofdelementen zijn spanning, actie, passie en een vleugje erotiek.Peter Richards heeft zijn goedlopend bedrijf verkocht en zet in zijn nieuwe zeiljacht koers richting Middellandse Zee. Terwijl hij oversteekt naar St. Peter Port op Guernsey, vinden er elders een aantal gewelddadige - ogenschijnlijk los van elkaar staande - gebeurtenissen plaats. Via toevallige ontmoetingen op Guernsey, Mallorca, Sardini n Corsica komt Peter tot de verbijsterende conclusie dat deze gebeurtenissen een relatie lijken te hebben met zijn zakelijk verleden.Geleidelijk aan krijgt hij zicht op de criminele plannen van een Napolitaans-Siciliaans syndicaat dat zich vanuit een villa bij Porto Cervo op Sardini ezig houdt met witwassen van drugsgeld en illegale projectontwikkeling. Een miljardenbusiness, die grote schade zal berokkenen aan natuur en milieu. Het syndicaat ontziet niets en niemand, en laat een spoor van dood en verderf achter. Met hulp uit onverwachte hoek gaat Peter tot het uiterste om de plannen te verijdelen.Na het schrijven van vele artikelen en reisimpressies komt Nick Alberts nu met zijn eerste boek: Bonifacio Complot. De auteur is een verwoed zeezeiler en heeft zich verdiept in de geografie, geschiedenis en cultuur van de regio waar het verhaal zich afspeelt. Bovendien is hij - deels via zijn eigen bedrijf - jarenlang werkzaam geweest in de geweest bij projectontwikkeling. Daarnaast heeft affiniteit met geologie en ervaring met diepzeeduiker Met de criminele aspecten heeft hij overigens gee persoonlijke ervaring: die zijn puur fictie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
N. Alberts
Uitgever
Mijn Eigen Bruna Boek
ISBN
9789051793185
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
335

Beschrijving

NICK ALBERTS
Bonifacio Complot
Bonifacio Complot' is een (maritieme) thriller die zich afspeelt op en rondom de zonovergoten wateren van de Middellandse Zee bij de Balearen. Corsica, en Sardini Hoofdelementen zijn spanning, actie, passie en een vleugje erotiek.
Peter Richards heeft zijn goedlopend bedrijf verkocht en zet in zijn nieuwe zeiljacht koers richting Middellandse Zee. Terwijl hij oversteekt naar St. Peter Port op Guernsey, vinden er elders een aantal gewelddadige - ogenschijnlijk los van elkaar staande - gebeurtenissen plaats. Via toevallige ontmoetingen op Guernsey, Mallorca, Sardini n Corsica komt Peter tot de verbijsterende conclusie dat deze gebeurtenissen een relatie lijken te hebben met zijn zakelijk verleden.
Geleidelijk aan krijgt hij zicht op de criminele plannen van een Napolitaans-Siciliaans syndicaat dat zich vanuit een villa bij Porto Cervo op Sardini ezig houdt met witwassen van drugsgeld en illegale projectontwikkeling. Een miljardenbusiness, die grote schade zal berokkenen aan natuur en milieu. Het syndicaat ontziet niets en niemand, en laat een spoor van dood en verderf achter. Met hulp uit onverwachte hoek gaat Peter tot het uiterste om de plannen te verijdelen.
Na het schrijven van vele artikelen en reisimpressies komt Nick Alberts nu met zijn eerste boek: Bonifacio Complot. De auteur is een verwoed zeezeiler en heeft zich verdiept in de geografie, geschiedenis en cultuur van de regio waar het verhaal zich afspeelt. Bovendien is hij - deels via zijn eigen bedrijf - jarenlang werkzaam geweest in de geweest bij projectontwikkeling. Daarnaast heeft affiniteit met geologie en ervaring met diepzeeduiker Met de criminele aspecten heeft hij overigens gee persoonlijke ervaring: die zijn puur fictie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
N. Alberts
Uitgever
Mijn Eigen Bruna Boek
ISBN
9789051793185
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
335

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99