Boemerang

een George Bracke thriller

Prijs € 23,95

Uitverkocht

Stefaan Van Laere

Paperback | Januari 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Boemerang jaagt zowel het Gentse politiekorps als Europol waartoe commissaris George Bracke intussen alweer enkele jaren behoort op een man die in dronken toestand aan de Dampoort meerdere kinderen aangereden heeft.Twee kinderen vechten voor hun leven, en het is afwachten of het vluchtmisdrijf met dodelijke afloop zal worden. Bracke zit in het buitenland op missie, maar volgt de zaak op de voet. Intussen ontvouwt zich een ander drama. Loodgieter van het zevende knoopsgat Ward Ceustermans beseft het nog niet, maar hij dreigt afgerekend te worden op zijn duister verleden. Alles escaleert in een wervelend slot met drastische afloop...Stefaan Van Laere (1963) is beroepsauteurjournalist sinds 1988. Naast talloze bijdragen in kranten en tijdschriften heeft hij al meer dan 50 boeken (zowel fictie als non-fictie voor jeugd en volwassenen) geschreven met een oplage die intussen de 250.000 exemplaren overschrijdt. Boemerang is het achtste deel van zijn reeks rond de Gentse commissaris George Bracke. Van de eerdere delen Botero, Tango mortale, Koudvuur, Kismet, Zwaarwater, Het moutmysterie en En dan niets meer werden ruim 25.000 boeken verkocht. Ook in bibliotheken in Vlaanderen en Nederland vinden deze thrillers gretig lezers.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Stefaan Van Laere
Uitgever
Uitgeverij Partizaan & Uitgeverij BOXPress
ISBN
9789462950252
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

In Boemerang jaagt zowel het Gentse politiekorps als Europol waartoe commissaris George Bracke intussen alweer enkele jaren behoort op een man die in dronken toestand aan de Dampoort meerdere kinderen aangereden heeft.

Twee kinderen vechten voor hun leven, en het is afwachten of het vluchtmisdrijf met dodelijke afloop zal worden. Bracke zit in het buitenland op missie, maar volgt de zaak op de voet. Intussen ontvouwt zich een ander drama. Loodgieter van het zevende knoopsgat Ward Ceustermans beseft het nog niet, maar hij dreigt afgerekend te worden op zijn duister verleden. Alles escaleert in een wervelend slot met drastische afloop...

Stefaan Van Laere (1963) is beroepsauteurjournalist sinds 1988. Naast talloze bijdragen in kranten en tijdschriften heeft hij al meer dan 50 boeken (zowel fictie als non-fictie voor jeugd en volwassenen) geschreven met een oplage die intussen de 250.000 exemplaren overschrijdt. Boemerang is het achtste deel van zijn reeks rond de Gentse commissaris George Bracke. Van de eerdere delen Botero, Tango mortale, Koudvuur, Kismet, Zwaarwater, Het moutmysterie en En dan niets meer werden ruim 25.000 boeken verkocht. Ook in bibliotheken in Vlaanderen en Nederland vinden deze thrillers gretig lezers.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Stefaan Van Laere
Uitgever
Uitgeverij Partizaan & Uitgeverij BOXPress
ISBN
9789462950252
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99