Boekje waar je blij van wordt

(niet voor azijnzeikers)

Prijs € 17,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Guido Weijers

Paperback | Januari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vergeet alle zelfhulpboeken over geluk! Laat je niet verleiden tot broccolidiëten, chakrareinigingen of klankschaaltherapieën! Stop met mindfulness, yoga of meditatie! Neem afscheid van zelfbenoemde geluksgoeroes!Guido Weijers gooit het over een andere boeg. In dit tegendraadse boekje blijft hij ver van zweverig gedoe en belicht hij juist de wetenschappelijke kant van geluk. Via uitdagende quotes, sterke anekdotes, korte verhalen en rake illustraties laat hij zien wat ons gelukkig maakt en hoe we ons geluk kunnen beïnvloeden. Vlijmscherp en met een knipoog, zoals we dat van hem gewend zijn.Een bundeling van de beste tips en tricks om maximaal gelukkig te worden. Vanuit de overtuiging dat geluk in een klein boekje zit. Niet voor azijnpissers!*Guido Weijers is terug! Niet met een nieuwe cabaretshow, maar met een serieuze masterclass over geluk.*Want in de man die met tomeloze energie grap na grap afvuurt op volle zalen schuilt ook een denker, een filosoof.Guido Weijers verdiept zich al jaren in positieve psychologie, non-dualisme, Neuro Linguïstisch Programmeren en andere zelfhulpmethodes. Voor zijn Masterclass Geluk volgde hij zelf masterclasses aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ook sprak hij op TEDx over The Pursuit of Happiness en deed hij in Bhutan onderzoek naar het bruto nationaal geluk.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Guido Weijers
Uitgever
Anderz
ISBN
9789462960565
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Vergeet alle zelfhulpboeken over geluk! Laat je niet verleiden tot broccolidiëten, chakrareinigingen of klankschaaltherapieën! Stop met mindfulness, yoga of meditatie! Neem afscheid van zelfbenoemde geluksgoeroes!

Guido Weijers gooit het over een andere boeg. In dit tegendraadse boekje blijft hij ver van zweverig gedoe en belicht hij juist de wetenschappelijke kant van geluk. Via uitdagende quotes, sterke anekdotes, korte verhalen en rake illustraties laat hij zien wat ons gelukkig maakt en hoe we ons geluk kunnen beïnvloeden. Vlijmscherp en met een knipoog, zoals we dat van hem gewend zijn.

Een bundeling van de beste tips en tricks om maximaal gelukkig te worden. Vanuit de overtuiging dat geluk in een klein boekje zit. Niet voor azijnpissers!

*Guido Weijers is terug! Niet met een nieuwe cabaretshow, maar met een serieuze masterclass over geluk.
*Want in de man die met tomeloze energie grap na grap afvuurt op volle zalen schuilt ook een denker, een filosoof.

Guido Weijers verdiept zich al jaren in positieve psychologie, non-dualisme, Neuro Linguïstisch Programmeren en andere zelfhulpmethodes. Voor zijn Masterclass Geluk volgde hij zelf masterclasses aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ook sprak hij op TEDx over The Pursuit of Happiness en deed hij in Bhutan onderzoek naar het bruto nationaal geluk.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Guido Weijers
Uitgever
Anderz
ISBN
9789462960565
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99