Boekhouden geboekstaafd 1 opgaven

Prijs € 52,95

Uitverkocht

W.J Broerse, D.J.J. Heslinga, W.M.J. Schauten

Paperback | Augustus 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Boekhouden geboekstaafd 1 is uiterst geschikt als voorbereiding voor verschillende boekhoud- en ERP-pakketten. Dit vlot geschreven studieboek bevat veel illustratieve voorbeelden en uitgebreide vaktermenregisters. Bij dit boek horen een opgavenboek en een uitwerkingenboek.Waarom kiezen voor Boekhouden geboekstaafd 1?* Toegankelijke kennismaking met boekhoud- en ERP-pakketten;* heldere uitleg van de theorie, met herkenbare voorbeelden;* bevat veel oefenmogelijkheden.Boekhouden geboekstaafd 1 is opgebouwd uit drie delen. In het eerste deel wordt het boekhoudkundige basismodel toegepast op de handelsonderneming. Het tweede deel laat zien hoe bedrijfsprocessen boekhoudkundig worden verwerkt om het perioderesultaat te bepalen. Het laatste deel behandelt boekingen in verband met de financiering van de bedrijfsactiviteiten. Vanaf het begin wordt, zoveel mogelijk programmatuuronafhankelijk, aandacht geschonken aan de geautomatiseerde gegevensverwerking. De illustratieve Excelmodellen, uitgebreide vaktermenlijsten, treffende voorbeelden en de prettige schrijfstijl maken dit een toegankelijk kennismaking. Daarnaast zijn er veel oefenvragen beschikbaar om nog beter vat te krijgen op de theorie. Boekhouden geboekstaafd 1is geschikt voor de propedeuse- en hoofdfase van opleidingen als Bedrijfseconomie en Accountancy. Dit boek is ook beschikbaar als e-book.Wat is nieuw in de dertiende editie van Boekhouden geboekstaafd 1?De nieuwste editie Boekhouden geboekstaafd 1 wordt verzorgd door nieuwe auteurs met uitgebreide ervaring in het hoger onderwijs. Er is meer aandacht voor uitleg van Excel als basis voor de procesbenadering, btw in internationaal verband en fiscale aspecten van de onderneming die onder de inkomstenbelasting en de vennootschapsbelasting vallen. Verder wordt het handmatige boeksysteem expliciet in relatie gebracht met de moderne benadering, ERP. Tot slot zijn de hoofdstukken over fabricageboekhouding verplaatst naar Boekhouden geboekstaafd 2; het hoofdstuk over de administratie tegen verkoopprijzen staat nu op de ondersteunende website.Online ondersteuningOp de ondersteunende website vinden studenten interactieve toetsvragen, webcollege's over uitwerkingen en flitscollege's over lastige Excel-uitwerkingen. Voor docenten staan er uitwerkingen van de oefenvragen en Toets-op-Maat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
W.J Broerse, D.J.J. Heslinga, W.M.J. Schauten
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001878450
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Boekhouden geboekstaafd 1 is uiterst geschikt als voorbereiding voor verschillende boekhoud- en ERP-pakketten. Dit vlot geschreven studieboek bevat veel illustratieve voorbeelden en uitgebreide vaktermenregisters. Bij dit boek horen een opgavenboek en een uitwerkingenboek.

Waarom kiezen voor Boekhouden geboekstaafd 1?
* Toegankelijke kennismaking met boekhoud- en ERP-pakketten;
* heldere uitleg van de theorie, met herkenbare voorbeelden;
* bevat veel oefenmogelijkheden.

Boekhouden geboekstaafd 1 is opgebouwd uit drie delen. In het eerste deel wordt het boekhoudkundige basismodel toegepast op de handelsonderneming. Het tweede deel laat zien hoe bedrijfsprocessen boekhoudkundig worden verwerkt om het perioderesultaat te bepalen. Het laatste deel behandelt boekingen in verband met de financiering van de bedrijfsactiviteiten. Vanaf het begin wordt, zoveel mogelijk programmatuuronafhankelijk, aandacht geschonken aan de geautomatiseerde gegevensverwerking. De illustratieve Excelmodellen, uitgebreide vaktermenlijsten, treffende voorbeelden en de prettige schrijfstijl maken dit een toegankelijk kennismaking. Daarnaast zijn er veel oefenvragen beschikbaar om nog beter vat te krijgen op de theorie. Boekhouden geboekstaafd 1is geschikt voor de propedeuse- en hoofdfase van opleidingen als Bedrijfseconomie en Accountancy. Dit boek is ook beschikbaar als e-book.

Wat is nieuw in de dertiende editie van Boekhouden geboekstaafd 1?
De nieuwste editie Boekhouden geboekstaafd 1 wordt verzorgd door nieuwe auteurs met uitgebreide ervaring in het hoger onderwijs. Er is meer aandacht voor uitleg van Excel als basis voor de procesbenadering, btw in internationaal verband en fiscale aspecten van de onderneming die onder de inkomstenbelasting en de vennootschapsbelasting vallen. Verder wordt het handmatige boeksysteem expliciet in relatie gebracht met de moderne benadering, ERP. Tot slot zijn de hoofdstukken over fabricageboekhouding verplaatst naar Boekhouden geboekstaafd 2; het hoofdstuk over de administratie tegen verkoopprijzen staat nu op de ondersteunende website.

Online ondersteuning
Op de ondersteunende website vinden studenten interactieve toetsvragen, webcollege's over uitwerkingen en flitscollege's over lastige Excel-uitwerkingen. Voor docenten staan er uitwerkingen van de oefenvragen en Toets-op-Maat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
W.J Broerse, D.J.J. Heslinga, W.M.J. Schauten
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001878450
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99