Boek voor ouders

Ontdek in 9 stappen hoe opvoeden makkelijker en relaxter kan

Prijs € 22,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Donald Kwint, Caroline Schenk-Kwint

Paperback | Maart 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Veel ouders vinden opvoeden lastig en lopen dagelijks tegen opvoedproblemen aan, terwijl ze juist graag meer plezier uit hun gezin willen halen. Hoe zorg je ervoor dat je kind naar je luistert, zonder dat je je geduld verliest? Ben je te streng of juist te toegeeflijk? Hoe krijg je kinderen die zelfkennis en zelfvertrouwen hebben, het maximale uit zichzelf halen en opgewassen zijn tegen de uitdagingen van de huidige maatschappij? Caroline en Donald ontdekten dat de essentie ligt in zelfbewustzijn. Als je je namelijk bewust bent van je eigen gedrag, herken je ook de uitwerking ervan op je kinderen. Om je daarbij te helpen, ontwikkelden Caroline en Donald de COACH-methode. De 9 stappen van COACH helpen je het beste uit jezelf te halen en als jij het beste uit jezelf haalt, ben je het beste voorbeeld voor je kind. Wanneer jij dat als ouder helder hebt, gaat succesvol opvoeden nagenoeg vanzelf.Geen zware pedagogische kost, maar een praktisch no-nonsenseboek van twee ervaringsdeskundigen.Inclusief website met (gratis en betaalde) online trainingen."Dat elk kind een eigen gebruiksaanwijzing heeft, wist ik wel. Na het lezen van dit inspirerende boek begrijp ik hoe ik er beter mee om kan gaan. Dat maakt opvoeden een stuk makkelijker." - Kim-Lian van der Meij, actrice, presentatrice, auteur van o.a. Dierendorpje en moeder van 3 kinderen (4, 7 en 9 jaar). Trefwoorden: Ouders opvoeden problemen gezin kinderen succesvol pedagogiek Donald Kwint Caroline Kwint

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Donald Kwint, Caroline Schenk-Kwint
Uitgever
AnderZ
ISBN
9789462960831
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Veel ouders vinden opvoeden lastig en lopen dagelijks tegen opvoedproblemen aan, terwijl ze juist graag meer plezier uit hun gezin willen halen. Hoe zorg je ervoor dat je kind naar je luistert, zonder dat je je geduld verliest? Ben je te streng of juist te toegeeflijk? Hoe krijg je kinderen die zelfkennis en zelfvertrouwen hebben, het maximale uit zichzelf halen en opgewassen zijn tegen de uitdagingen van de huidige maatschappij?

Caroline en Donald ontdekten dat de essentie ligt in zelfbewustzijn. Als je je namelijk bewust bent van je eigen gedrag, herken je ook de uitwerking ervan op je kinderen. Om je daarbij te helpen, ontwikkelden Caroline en Donald de COACH-methode. De 9 stappen van COACH helpen je het beste uit jezelf te halen en als jij het beste uit jezelf haalt, ben je het beste voorbeeld voor je kind. Wanneer jij dat als ouder helder hebt, gaat succesvol opvoeden nagenoeg vanzelf.


  • Geen zware pedagogische kost, maar een praktisch no-nonsenseboek van twee ervaringsdeskundigen.

  • Inclusief website met (gratis en betaalde) online trainingen.



"Dat elk kind een eigen gebruiksaanwijzing heeft, wist ik wel. Na het lezen van dit inspirerende boek begrijp ik hoe ik er beter mee om kan gaan. Dat maakt opvoeden een stuk makkelijker." - Kim-Lian van der Meij, actrice, presentatrice, auteur van o.a. Dierendorpje en moeder van 3 kinderen (4, 7 en 9 jaar).

Trefwoorden: Ouders opvoeden problemen gezin kinderen succesvol pedagogiek Donald Kwint Caroline Kwint

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Donald Kwint, Caroline Schenk-Kwint
Uitgever
AnderZ
ISBN
9789462960831
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99