Boeddhisme (e-Book)

Een heldere inleiding

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Sjoerd de Vries

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Toegankelijke en heldere inleiding in de wereld van het boeddhisme en een verrassende ontdekkingsreis door een betoverende cultuur Mindfulness vindt zijn wortels in het boeddhisme – het geeft zeer concrete aanwijzingen over hoe het leven in te richten In deze tijd waarin iedereen op zoek is naar zingeving – of dat nu bijvoorbeeld mindfulness is, zen of yoga –, is er één godsdienst die het bestuderen meer dan waard is: het boeddhisme. Boeddhisme is een van de boeiendste godsdiensten ter wereld. Kenner Sjoerd de Vries voert in Boeddhisme, een heldere inleiding de lezer op toegankelijke wijze in in de filosofische en culturele achter­gronden, geschiedenis en de talloze gebruiken van deze levens­overtuiging. Wie zich onder andere afvraagt wat karma is of nirvana, waarom de gewaden van de boeddhistische monniken rood zijn, wat er precies gebeurt bij reïncarnatie of wat de symboliek is van de gebedsmolen, zal in Boeddhisme de antwoorden vinden. Er wordt weleens gezegd dat alle wijsheid uit het oosten komt. Wie Boeddhisme, deze veelzijdig en verrassende ontdekkingsreis door een betoverende cultuur, heeft gelezen kan dat alleen maar beamen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sjoerd de Vries
Uitgever
J.M. Meulenhoff
ISBN
9789402310115
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2017
Bestandsgrootte
10964929 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Toegankelijke en heldere inleiding in de wereld van het boeddhisme en een verrassende ontdekkingsreis door een betoverende cultuur

Mindfulness vindt zijn wortels in het boeddhisme – het geeft zeer concrete aanwijzingen over hoe het leven in te richten

In deze tijd waarin iedereen op zoek is naar zingeving – of dat nu bijvoorbeeld mindfulness is, zen of yoga –, is er één godsdienst die het bestuderen meer dan waard is: het boeddhisme. Boeddhisme is een van de boeiendste godsdiensten ter wereld.

Kenner Sjoerd de Vries voert in Boeddhisme, een heldere inleiding de lezer op toegankelijke wijze in in de filosofische en culturele achter­gronden, geschiedenis en de talloze gebruiken van deze levens­overtuiging. Wie zich onder andere afvraagt wat karma is of nirvana, waarom de gewaden van de boeddhistische monniken rood zijn, wat er precies gebeurt bij reïncarnatie of wat de symboliek is van de gebedsmolen, zal in Boeddhisme de antwoorden vinden.

Er wordt weleens gezegd dat alle wijsheid uit het oosten komt. Wie Boeddhisme, deze veelzijdig en verrassende ontdekkingsreis door een betoverende cultuur, heeft gelezen kan dat alleen maar beamen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sjoerd de Vries
Uitgever
J.M. Meulenhoff
ISBN
9789402310115
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2017
Bestandsgrootte
10964929 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99