Bloggen doe je zo

Prijs € 19,95

Levertijd: 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Esther Molenaar

Paperback | Oktober 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bloggen is dé manier om je business of expertise onder de aandacht te brengen van een nieuwe, potentiële doelgroep. Een sterk blog kan je naamsbekendheid, vindbaarheid en je expertstatus enorm versterken. Toch weten maar weinig ondernemers het bloggen goed in te praktijk te brengen.Esther Molenaar helpt startende bloggers op weg met deze praktische bloggids en zet ze direct aan het werk. Haar methode staat voor:-Het opbouwen van waardevolle blog, met inhoud waar de doelgroep echt op zit te wachten.-Het meten van de resultaten: hoe weet je of je blog daadwerkelijk dat oplevert wat je wilt?-Het verbeteren van de effectiviteit - benut alle gereedschappen die het internet te bieden heeft, van SEO tot social media-Het stap voor stap opbouwen van een stevige expertpositie binnen het vakgebied, zodat niemand meer om jou heen kan. Esther Molenaar doet wat ze preekt: ze heeft een goedgelezen blog over bloggen en verzorgt blogtrainingen binnen haar bedrijf TekstIQ. Ze helpt ondernemers en dan met name coaches bij het vergroten van hun online zichtbaarheid en expertstatus binnen hun vakgebied. Haar visie: een blog hoeft geen verplichte schrijfoefening te worden, maar geeft juist plezier wanneer je steeds weer mag vertellen over het mooiste vak van de wereld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Esther Molenaar
Uitgever
Booklight
ISBN
9789491472725
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Bloggen is dé manier om je business of expertise onder de aandacht te brengen van een nieuwe, potentiële doelgroep. Een sterk blog kan je naamsbekendheid, vindbaarheid en je expertstatus enorm versterken. Toch weten maar weinig ondernemers het bloggen goed in te praktijk te brengen.
Esther Molenaar helpt startende bloggers op weg met deze praktische bloggids en zet ze direct aan het werk. Haar methode staat voor:
-Het opbouwen van waardevolle blog, met inhoud waar de doelgroep echt op zit te wachten.
-Het meten van de resultaten: hoe weet je of je blog daadwerkelijk dat oplevert wat je wilt?
-Het verbeteren van de effectiviteit - benut alle gereedschappen die het internet te bieden heeft, van SEO tot social media
-Het stap voor stap opbouwen van een stevige expertpositie binnen het vakgebied, zodat niemand meer om jou heen kan.


Esther Molenaar doet wat ze preekt: ze heeft een goedgelezen blog over bloggen en verzorgt blogtrainingen binnen haar bedrijf TekstIQ. Ze helpt ondernemers en dan met name coaches bij het vergroten van hun online zichtbaarheid en expertstatus binnen hun vakgebied. Haar visie: een blog hoeft geen verplichte schrijfoefening te worden, maar geeft juist plezier wanneer je steeds weer mag vertellen over het mooiste vak van de wereld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Esther Molenaar
Uitgever
Booklight
ISBN
9789491472725
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99