Bloedmist & Familiewapen - Omnibus 2

Prijs € 12,50

Tijdelijk niet beschikbaar

Thomas Enger

Paperback | Augustus 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De tweede Henning Juul-omnibus - bevat deel 3 en 4 uit de reeks. Het vervolg op de omnibus met Schijndood & Fantoompijn. BLOEDMIST Een oude vrouw wordt op brute wijze vermoord in een verpleeghuis in Oslo. Het lijkt erop dat de dader woedend moet zijn geweest. Journalist Henning Juul wordt op de zaak gezet. Zijn zus, de minister van Justitie, wordt beschuldigd van seksuele intimidatie van een mannelijke collega. Er ontstaat hysterie in de media en ze wordt zelfs bedreigd. Al snel ontdekt Juul feiten die het daglicht niet kunnen verdragen. En dan slaat de moordenaar opnieuw toe. FAMILIEWAPEN Hedda Hellberg zou drie weken naar Italië gaan om het verdriet om de dood van haar vader te verwerken, maar in het hotel hebben ze nog nooit van haar gehoord. Elk spoor van Hedda eindigt op het vliegveld van Oslo. Journaliste Nora Klemetsen, een vroegere studiegenote van Hedda, raakt bij de zaak betrokken. Het leven van Henning Juul draait maar om één vraag: wie heeft het appartement in brand gestoken waarbij het zoontje van Nora en hem om het leven kwam? De sporen die hij volgt wijzen in de richting van de zaak waarmee Nora bezig is. Ze komen steeds dichter bij de waarheid, en iemand is tot moord bereid om die verborgen te houden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Thomas Enger
Uitgever
Q
ISBN
9789021407159
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
680

Beschrijving

De tweede Henning Juul-omnibus - bevat deel 3 en 4 uit de reeks. Het vervolg op de omnibus met Schijndood & Fantoompijn.

BLOEDMIST
Een oude vrouw wordt op brute wijze vermoord in een verpleeghuis in Oslo. Het lijkt erop dat de dader woedend moet zijn geweest. Journalist Henning Juul wordt op de zaak gezet. Zijn zus, de minister van Justitie, wordt beschuldigd van seksuele intimidatie van een mannelijke collega. Er ontstaat hysterie in de media en ze wordt zelfs bedreigd. Al snel ontdekt Juul feiten die het daglicht niet kunnen verdragen. En dan slaat de moordenaar opnieuw toe.

FAMILIEWAPEN Hedda Hellberg zou drie weken naar Italië gaan om het verdriet om de dood van haar vader te verwerken, maar in het hotel hebben ze nog nooit van haar gehoord. Elk spoor van Hedda eindigt op het vliegveld van Oslo. Journaliste Nora Klemetsen, een vroegere studiegenote van Hedda, raakt bij de zaak betrokken.
Het leven van Henning Juul draait maar om één vraag: wie heeft het appartement in brand gestoken waarbij het zoontje van Nora en hem om het leven kwam? De sporen die hij volgt wijzen in de richting van de zaak waarmee Nora bezig is. Ze komen steeds dichter bij de waarheid, en iemand is tot moord bereid om die verborgen te houden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Thomas Enger
Uitgever
Q
ISBN
9789021407159
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
680

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99