Bloed

Prijs € 24,95

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Kim ten Tusscher

Paperback | Mei 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sinds Lilith - een machtige drakenwisselaar - de rol als profeet van Ja- kob accepteerde, is de vrede tussen Merzia en Naftalia hersteld. Hoe fragiel die vrede is, blijkt wanneer de erfgenaam van de troon terugkeert naar Nadesj. Terwijl Lilith aan de verwachtingen van haar God probeert te voldoen, maakt de jonge koning plannen om de Jakobanen voor- goed uit zijn rijk te verdrijven. Kan Lilith haar idealen in stand houden of moet ze opnieuw worden wat ze altijd heeft gevreesd? Landvoogd Kiril moet door de terugkeer van de koning een stap terug doen. Hij ziet met lede ogen aan hoe de jongen het land meesleurt in een bloederige strijd, maar door zijn eed aan Merzia en het koningshuis kan hij niet anders dan het zwaard weer oppakken. De inzet van de strijd is echter vele malen hoger dan hij op het eerste gezicht kon vermoeden. Hij zal een keuze moeten maken, want trouw blijven aan Merzia is niet langer hetzelfde als trouw zijn aan de jonge koning. En dan is er nog Nighram, een meisje dat een eenvoudig leven leidt in een afgelegen dorpje in de woestijn. Wanneer ook hier de gevolgen van de oorlog voelbaar worden, moet ze vluchten. Het geheim dat ze met zich meedraagt, garandeert haar veiligheid en die van haar ouders, maar Nighrams leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Kim ten Tusscher vergaarde een grote schare fans met de Lilith trilogie en Jager & Prooi. Deze verhalen spelen zich net als haar nieuwe serie af in een omvangrijke wereld waarin het onderscheid tussen goed en kwaad niet al- tijd even makkelijk te maken is. Bloed is het eerste deel van de Vertellingen van de Ondergang, een op zichzelf staande serie die verder gaat waar de Lilith trilogie stopte.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kim ten Tusscher
Uitgever
Zilverspoor
ISBN
9789463080835
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Sinds Lilith - een machtige drakenwisselaar - de rol als profeet van Ja- kob accepteerde, is de vrede tussen Merzia en Naftalia hersteld. Hoe fragiel die vrede is, blijkt wanneer de erfgenaam van de troon terugkeert naar Nadesj. Terwijl Lilith aan de verwachtingen van haar God probeert te voldoen, maakt de jonge koning plannen om de Jakobanen voor- goed uit zijn rijk te verdrijven. Kan Lilith haar idealen in stand houden of moet ze opnieuw worden wat ze altijd heeft gevreesd?

Landvoogd Kiril moet door de terugkeer van de koning een stap terug doen. Hij ziet met lede ogen aan hoe de jongen het land meesleurt in een bloederige strijd, maar door zijn eed aan Merzia en het koningshuis kan hij niet anders dan het zwaard weer oppakken. De inzet van de strijd is echter vele malen hoger dan hij op het eerste gezicht kon vermoeden. Hij zal een keuze moeten maken, want trouw blijven aan Merzia is niet langer hetzelfde als trouw zijn aan de jonge koning.

En dan is er nog Nighram, een meisje dat een eenvoudig leven leidt in een afgelegen dorpje in de woestijn. Wanneer ook hier de gevolgen van de oorlog voelbaar worden, moet ze vluchten. Het geheim dat ze met zich meedraagt, garandeert haar veiligheid en die van haar ouders, maar Nighrams leven zal nooit meer hetzelfde zijn.


Kim ten Tusscher vergaarde een grote schare fans met de Lilith trilogie en Jager & Prooi. Deze verhalen spelen zich net als haar nieuwe serie af in een omvangrijke wereld waarin het onderscheid tussen goed en kwaad niet al- tijd even makkelijk te maken is. Bloed is het eerste deel van de Vertellingen van de Ondergang, een op zichzelf staande serie die verder gaat waar de Lilith trilogie stopte.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kim ten Tusscher
Uitgever
Zilverspoor
ISBN
9789463080835
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99