Blij met L.E.F. kaartspel

52 kaarten voor een goed gesprek met je kind

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Inez van Arkel, Maaike Frankena

December 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Blij met L.E.F."kaarten, 52 kaarten voor een goed gesprek met je kind of leerlingen. Kaarten over dingen die je wél kan en leuk vindt. Elk met een eigen vraag zodat je een gesprek krijgt. Voor thuis.Deze kaarten zijn gespreksopeners en -verdiepers, ga er eens mee om de tafel zitten!Je kan ervoor kiezen om met 1 van je kinderen één op één een kaart te trekken en deze te bespreken. Zet de kaart op een zichtbare plaats. Dit geeft jou ook de kans om de kaart positief te koppelen aan een situatie die zich voordoet.Je kan ook met het hele gezin een kaart trekken en om de beurt de vraag beantwoorden. Dit leidt tot een leuk gesprek.Of op school!In de klas; laat elk kind een kaart trekken en deze bespreken met zijn buurman/vrouw.Klassikaal : laat een aantal kinderen een kaart trekken, zij beantwoorden de vraag in de klas. Schrijf de tekst en de vraag over en laat deze door de week heen nog een paar keer zien op het bord. Kijk of er situaties in de klas zijn waaraan je de kaart positief kan koppelen. Deze kaarten zijn ook goed te gebruiken om een "moeilijk" gesprek te openen, als een kind een gesprek spannend vindt of als je zelf een opening zoekt.In alle gevallen kan je de kaarttrekker helpen als hij even niet weet wat te zeggen over zichzelf!OVER DE AUTEURS:Maaike Frankena en Inez van Arkel hebben samen 47 jaar ervaring in het werken met mensen, coachen van kinderen, trainingen geven tijdens en na schooltijd en masseren. Ze weten hoe belangrijk het is voor de ontwikkeling van kinderen om tot rust te komen en de tijd te nemen voor zichzelf.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Inez van Arkel, Maaike Frankena
Uitgever
Expertboek
ISBN
9789492383976
Bindwijze
Publicatiedatum
December 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

"Blij met L.E.F."kaarten, 52 kaarten voor een goed gesprek met je kind of leerlingen. Kaarten over dingen die je wél kan en leuk vindt. Elk met een eigen vraag zodat je een gesprek krijgt.
Voor thuis.
Deze kaarten zijn gespreksopeners en -verdiepers, ga er eens mee om de tafel zitten!
Je kan ervoor kiezen om met 1 van je kinderen één op één een kaart te trekken en deze te bespreken. Zet de kaart op een zichtbare plaats. Dit geeft jou ook de kans om de kaart positief te koppelen aan een situatie die zich voordoet.
Je kan ook met het hele gezin een kaart trekken en om de beurt de vraag beantwoorden. Dit leidt tot een leuk gesprek.
Of op school!
In de klas; laat elk kind een kaart trekken en deze bespreken met zijn buurman/vrouw.
Klassikaal : laat een aantal kinderen een kaart trekken, zij beantwoorden de vraag in de klas.
Schrijf de tekst en de vraag over en laat deze door de week heen nog een paar keer zien op het bord. Kijk of er situaties in de klas zijn waaraan je de kaart positief kan koppelen.
Deze kaarten zijn ook goed te gebruiken om een "moeilijk" gesprek te openen, als een kind een gesprek spannend vindt of als je zelf een opening zoekt.
In alle gevallen kan je de kaarttrekker helpen als hij even niet weet wat te zeggen over zichzelf!

OVER DE AUTEURS:
Maaike Frankena en Inez van Arkel hebben samen 47 jaar ervaring in het werken met mensen, coachen van kinderen, trainingen geven tijdens en na schooltijd en masseren. Ze weten hoe belangrijk het is voor de ontwikkeling van kinderen om tot rust te komen en de tijd te nemen voor zichzelf.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Inez van Arkel, Maaike Frankena
Uitgever
Expertboek
ISBN
9789492383976
Bindwijze
Publicatiedatum
December 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99