Bindweefselmassage

Prijs € 113,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

J.F.M. Piët, J.J. Sachs, I.M.A. Sachs-Piet

Paperback | November 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Bindweefselmasage wordt uitgebreid aandacht besteed aan het onderzoek van bindweefselzones, de diagnostiek en de behandeling ervan met bindweefselmassage. De auteurs bespreken de wijze waarop het onderzoek van bindweefselzones moet worden uitgevoerd. Spanning van het bindweefsel wordt bekeken in samenhang met organische, vegetatieve en psychische klachten. Een systematische behandeling van orgaanzones en bijbehorende klachten, alsmede een overzicht van indicaties en contra-indicaties zorgen ervoor dat de lezer snel over de gewenste informatie ten aanzien van de diagnose en behandeling kan beschikken. Daarnaast worden de verschillende massagetechnieken en de dosering ervan besproken in relatie tot de indicaties. Het opstellen van een behandelplan is uitvoerig uitgewerkt. De reacties op en de resultaten van de bindweefselmassage worden overzichtelijk behandeld. het hoofdstuk 'neurologische grondslagen' van prof. dr. Jänig staat garant voor de uitstekende informatie over e moderne neurologie van het vegetatieve zenuwstelsel.Bindweefselmassage is bedoeld als studieboek en naslagwerk voor studenten fysiotherapie, fysiotherapeuten en verwijzenden zoals artsen, specialisten en psychotherapeuten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J.F.M. Piët, J.J. Sachs, I.M.A. Sachs-Piet
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036819756
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
367

Beschrijving

In Bindweefselmasage wordt uitgebreid aandacht besteed aan het onderzoek van bindweefselzones, de diagnostiek en de behandeling ervan met bindweefselmassage. De auteurs bespreken de wijze waarop het onderzoek van bindweefselzones moet worden uitgevoerd. Spanning van het bindweefsel wordt bekeken in samenhang met organische, vegetatieve en psychische klachten. Een systematische behandeling van orgaanzones en bijbehorende klachten, alsmede een overzicht van indicaties en contra-indicaties zorgen ervoor dat de lezer snel over de gewenste informatie ten aanzien van de diagnose en behandeling kan beschikken. Daarnaast worden de verschillende massagetechnieken en de dosering ervan besproken in relatie tot de indicaties. Het opstellen van een behandelplan is uitvoerig uitgewerkt. De reacties op en de resultaten van de bindweefselmassage worden overzichtelijk behandeld. het hoofdstuk 'neurologische grondslagen' van prof. dr. Jänig staat garant voor de uitstekende informatie over e moderne neurologie van het vegetatieve zenuwstelsel.

Bindweefselmassage is bedoeld als studieboek en naslagwerk voor studenten fysiotherapie, fysiotherapeuten en verwijzenden zoals artsen, specialisten en psychotherapeuten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J.F.M. Piët, J.J. Sachs, I.M.A. Sachs-Piet
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036819756
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
367

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99