Bijna-elke-dagboek over mensen in de Bijbel

Prijs € 16,99

Uitverkocht

Rolf Robbe

Paperback | Augustus 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met de succesvolle serie ‘Bijna-elke-dagboek’ mogen drukbezette mensen af en toe een dagje overslaan.Dit dagboek is een fotoalbum met 190 portretten van mensen uit de Bijbel. Mensen die God zochten, maar ook mensen die Hem liever kwijt wilden. De pakkende plaatjes van toen zul je ook vandaag nog moeiteloos herkennen. Want ze beschrijven mensen als wijzelf. Die plaatjes van toen blijken dan ineens heel actueel. En ze laten ons zien hoeveel God om mensen geeft, in het verleden evengoed als vandaag. Hij is er altijd bij. En je ziet Gods liefde terug in elke foto, liefde die we ook in ons eigen leven elke dag mogen opmerken.Als je dit album hebt doorgebladerd, heb je niet alleen kennisgemaakt met veel mensen uit de Bijbel, maar ook de hele bijbelse geschiedenis doorlopen. Het Bijna-elke-dagboek over mensen in de Bijbel is een dagboek voor persoonlijke stille tijd en voor het gezin. * Lamech, de macho – Noach, de scheepsbouwer – Lot, de avonturier – Mirjam, de profetes – Josia, de reformator – Thomas, de pessimist – Cornelius, de centurio etc. etc.Rolf RobbeDrs. Rolf Robbe is neerlandicus en werkzaam aan de Gereformeerde Hogeschool Zwolle. Hij heeft jarenlang predikanten begeleid bij het maken van preken voor hun gemeente of specifiek voor radio en televisie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rolf Robbe
Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789023924869
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
241

Beschrijving

Met de succesvolle serie ‘Bijna-elke-dagboek’ mogen drukbezette mensen af en toe een dagje overslaan.

Dit dagboek is een fotoalbum met 190 portretten van mensen uit de Bijbel. Mensen die God zochten, maar ook mensen die Hem liever kwijt wilden. De pakkende plaatjes van toen zul je ook vandaag nog moeiteloos herkennen. Want ze beschrijven mensen als wijzelf. Die plaatjes van toen blijken dan ineens heel actueel. En ze laten ons zien hoeveel God om mensen geeft, in het verleden evengoed als vandaag. Hij is er altijd bij. En je ziet Gods liefde terug in elke foto, liefde die we ook in ons eigen leven elke dag mogen opmerken.
Als je dit album hebt doorgebladerd, heb je niet alleen kennisgemaakt met veel mensen uit de Bijbel, maar ook de hele bijbelse geschiedenis doorlopen. Het Bijna-elke-dagboek over mensen in de Bijbel is een dagboek voor persoonlijke stille tijd en voor het gezin.

* Lamech, de macho – Noach, de scheepsbouwer –
Lot, de avonturier – Mirjam, de profetes – Josia, de reformator –
Thomas, de pessimist – Cornelius, de centurio etc. etc.

Rolf Robbe
Drs. Rolf Robbe is neerlandicus en werkzaam aan de Gereformeerde Hogeschool Zwolle. Hij heeft jarenlang predikanten begeleid bij het maken van preken voor hun gemeente of specifiek voor radio en televisie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rolf Robbe
Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789023924869
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
241

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99