Bij twijfel zeker doen

Prijs € 20,00

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Marly Senden

Paperback | Februari 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bij twijfel over je relatie zeker in actie komen 'Bij twijfel zeker doen' is voor jou als je twijfelt over je relatie. Wil je samen verder of niet? Je worstelt met je gedachten en gevoelens. Je hoopt dat er iets verandert, maar zonder actie blijft het zo en word je niet gelukkiger. Het is heel zonde om jaren in een ongelukkige relatie te blijven hangen en later te denken had ik maar... Hoe maak je die keuze? Welke factoren zijn bepalend voor het slagen van een relatie? Dit boek helpt jou als twijfelaar een goede beslissing te nemen. Na het lezen van dit boek kun je een analyse maken van je relatie en weet je of je beter kunt blijven of gaan. Wat een opluchting, een einde aan dat getwijfel! In dit boek wordt uitleg afgewisseld met adviezen, een relatietest, oefeningen en praktijkvoorbeelden. Thema’s zijn onder meer: Ieder op een eiland, vreemdgaan, communicatie, verschillend zijn, alles komt op mij neer, jezelf kunnen zijn, samen verder en alleen verder. “Het boek is een warme aanwinst voor wie niet bang is de twijfels in zijn/haar relatie nader te onderzoeken. Het biedt niet alleen theoretische toelichting maar ook tal van voorbeelden en adviezen om praktisch en doelgericht toe te passen. Een aanrader!” Goedele Liekens, klinisch psychologe, seksuologe en UNFPA Goodwill Ambassadeur Drs. Marly Senden (1969) is psycholoog en relatietherapeut. Ze heeft een praktijk in Maastricht. Veel ervaring rond relatietwijfels heeft zij opgedaan in haar praktijk en ook in haar persoonlijke leven. Dit boek is geactualiseerd, Goedele Liekens noemde het krachtig een aanrader.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marly Senden
Uitgever
Mosae Libro
ISBN
9789086665051
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2020
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
172

Beschrijving

Bij twijfel over je relatie zeker in actie komen

'Bij twijfel zeker doen' is voor jou als je twijfelt over je relatie. Wil je samen verder of niet? Je worstelt met je gedachten en gevoelens. Je hoopt dat er iets verandert, maar zonder actie blijft het zo en word je niet gelukkiger. Het is heel zonde om jaren in een ongelukkige relatie te blijven hangen en later te denken had ik maar...
Hoe maak je die keuze? Welke factoren zijn bepalend voor het slagen van een relatie? Dit boek helpt jou als twijfelaar een goede beslissing te nemen. Na het lezen van dit boek kun je een analyse maken van je relatie en weet je of je beter kunt blijven of gaan. Wat een opluchting, een einde aan dat getwijfel!

In dit boek wordt uitleg afgewisseld met adviezen, een relatietest, oefeningen en praktijkvoorbeelden. Thema’s zijn onder meer: Ieder op een eiland, vreemdgaan, communicatie, verschillend zijn, alles komt op mij neer, jezelf kunnen zijn, samen verder en alleen verder.

“Het boek is een warme aanwinst voor wie niet bang is de twijfels in zijn/haar relatie nader te onderzoeken. Het biedt niet alleen theoretische toelichting maar ook tal van voorbeelden en adviezen om praktisch en doelgericht toe te passen. Een aanrader!”

Goedele Liekens, klinisch psychologe, seksuologe en UNFPA Goodwill Ambassadeur

Drs. Marly Senden (1969) is psycholoog en relatietherapeut. Ze heeft een praktijk in Maastricht. Veel ervaring rond relatietwijfels heeft zij opgedaan in haar praktijk en ook in haar persoonlijke leven. Dit boek is geactualiseerd, Goedele Liekens noemde het krachtig een aanrader.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marly Senden
Uitgever
Mosae Libro
ISBN
9789086665051
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2020
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
172

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99