Big data voor Dummies

Prijs € 22,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Judith Hurwitz, Alan Nugent, Fern Halper, Marcia Kaufman

Paperback | Augustus 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Big data management is een van de grootste uitdagingen voor het bedrijfsleven, industriee¨n en non-profit organisaties. Opgeslagen data zoals klanttransacties van een enorme detailhandelsketen, weerpatronen die door meteorologen worden geanalyseerd of activiteiten op sociale media kunnen in rap tempo de capaciteit van traditionele datamanagementhulpmiddelen overstijgen. Als je een manier zoekt om big data te managen die past bij jouw bedrijf, kijk dan niet verder. 'Big data voor Dummies' bevat alle informatie die je nodig hebt om een juiste, welingelichte beslissing te maken. Van de basisinformatie over big data en waarom het managen ervan belangrijk is tot welke oplossingen er zijn, dit boek gidst je naar een big datamanagementsysteem dat naadloos aansluit bij de wensen van jouw bedrijf.Judith Hurwitz is expert op het gebied van cloud computing, informatiemanagement en business strategiee¨n. Alan Nugent heeft ruime ervaring met cloud-gebaseerde big data-oplossingen. Fern Halper is gespecialiseerd in big data en analytics. Marcia Kaufman is gespecialiseerd in cloud-infrastructuren, informatiemanagement en analytics.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Judith Hurwitz, Alan Nugent, Fern Halper, Marcia Kaufman
Uitgever
BBNC Uitgevers
ISBN
9789045353241
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Big data management is een van de grootste uitdagingen voor het bedrijfsleven, industriee¨n en non-profit organisaties. Opgeslagen data zoals klanttransacties van een enorme detailhandelsketen, weerpatronen die door meteorologen worden geanalyseerd of activiteiten op sociale media kunnen in rap tempo de capaciteit van traditionele datamanagementhulpmiddelen overstijgen. Als je een manier zoekt om big data te managen die past bij jouw bedrijf, kijk dan niet verder. 'Big data voor Dummies' bevat alle informatie die je nodig hebt om een juiste, welingelichte beslissing te maken. Van de basisinformatie over big data en waarom het managen ervan belangrijk is tot welke oplossingen er zijn, dit boek gidst je naar een big datamanagementsysteem dat naadloos aansluit bij de wensen van jouw bedrijf.
Judith Hurwitz is expert op het gebied van cloud computing, informatiemanagement en business strategiee¨n. Alan Nugent heeft ruime ervaring met cloud-gebaseerde big data-oplossingen. Fern Halper is gespecialiseerd in big data en analytics. Marcia Kaufman is gespecialiseerd in cloud-infrastructuren, informatiemanagement en analytics.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Judith Hurwitz, Alan Nugent, Fern Halper, Marcia Kaufman
Uitgever
BBNC Uitgevers
ISBN
9789045353241
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99