Big brand moments

en andere marketingcommunicatiemanagementtools

Prijs € 17,50

Uitverkocht

Marco De Boer, Sjoerd Jeltsema

Paperback | Juni 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Big Brand MomentsJouw marketingcommunicatie onder controleZeven momenten in het jaar heb je maar nodig om top of mind te blijven. Gebruik die zeven momenten om je kernwaarden te communiceren en je leven als marketeer zal er anders uitzien.De voordelen van Big Brand Moments?*Je versterkt je propositie naar de markt.*Je verbetert de naamsbekendheid en de verkoopresultaten.*Je werkt planmatig naar een einddoel.*Je verdeelt je marketingcommunicatiebudget over twaalf maanden.*Je stimuleert teambuilding in je projectteam.*Je verbetert het werkproces.Het Big Brand Moments-model is het enige managementmodel dat speciaal voor marketingcommunicatie is ontwikkeld. Aan de hand van praktijkcases en een eenvoudig stappenplan wordt het BBM-model uitgelegd en wordt en passant je basiskennis van marketingcommunicatie opgefrist.Marco de Boer, ruim achttien jaar creatief directeur, ontwikkelde het BBM-model op basis van zijn ervaringen met grote en kleine opdrachtgevers. "Het hebben van kernwaarden is stap 1. Ze binnen de organisatie laten landen is stap 2. Ze vervolgens in de basis van je uitingen verwerken is de vaak vergeten stap 3. Het hebben van doelen en doelstellingen bepaalt de ROI, want als je niet weet waar je heen wilt, zul je er nooit komen."

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marco De Boer, Sjoerd Jeltsema
Uitgever
Boom
ISBN
9789491560453
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Big Brand Moments
Jouw marketingcommunicatie onder controle

Zeven momenten in het jaar heb je maar nodig om top of mind te blijven. Gebruik die zeven momenten om je kernwaarden te communiceren en je leven als marketeer zal er anders uitzien.

De voordelen van Big Brand Moments?
*Je versterkt je propositie naar de markt.
*Je verbetert de naamsbekendheid en de verkoopresultaten.
*Je werkt planmatig naar een einddoel.
*Je verdeelt je marketingcommunicatiebudget over twaalf maanden.
*Je stimuleert teambuilding in je projectteam.
*Je verbetert het werkproces.

Het Big Brand Moments-model is het enige managementmodel dat speciaal voor marketingcommunicatie is ontwikkeld.

Aan de hand van praktijkcases en een eenvoudig stappenplan wordt het BBM-model uitgelegd en wordt en passant je basiskennis van marketingcommunicatie opgefrist.

Marco de Boer, ruim achttien jaar creatief directeur, ontwikkelde het BBM-model op basis van zijn ervaringen met grote en kleine opdrachtgevers. "Het hebben van kernwaarden is stap 1. Ze binnen de organisatie laten landen is stap 2. Ze vervolgens in de basis van je uitingen verwerken is de vaak vergeten stap 3. Het hebben van doelen en doelstellingen bepaalt de ROI, want als je niet weet waar je heen wilt, zul je er nooit komen."

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marco De Boer, Sjoerd Jeltsema
Uitgever
Boom
ISBN
9789491560453
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99