Bidden met iconen

Prijs € 16,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Henri Nouwen

Paperback | November 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Henri NouwenBidden met iconenHenri Nouwen was zeer geboeid door iconen. In dit opnieuw uitge- geven boek beschrijft hij aan de hand van vier beroemde Russische iconen zijn meditaties.Je spreekt bij iconen eigenlijk van het lezen van iconen: iconen zo aandachtig lezen dat ze tot je gaan spreken. Hij zelf zei daarover: 'De woorden in dit boek zijn het resultaat van mijn eigen turen naar 7 deze iconen. Zij kunnen je al of niet raken. Maar als ze jou alleen maar een beetje zouden helpen om voor jezelf naar deze iconen te gaan kijken, dan zullen mijn woorden aan hun doel hebben beantwoord en kunnen ze worden vergeten. Dan zijn deze iconen van jou geworden en kunnen ze jou bij dag en bij nacht leiden, in goede en in kwade dagen, wanneer je je verdrietig voelt en wanneer je blij bent. Zij zullen gaan spreken over de unieke weg die God heeft uitgekozen om jou lief te hebben.'De iconen zijn in kleur op de flappen van de omslag weergegeven zodat u al lezend afwisselend kunt kijken en lezen.Henri Nouwen (1932-1996) behoort tot de meest gelezen spirituele schrijvers, met wereldwijd miljoenen lezers. Hij is geliefd vanwege de manier waarop hij woorden geeft aan een authentiek geloof. Met het thema van vijandigheid naar vriendschap was hij altijd erg in de weer. Het is herkenbaar in ieder mens en in iedere tijd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Henri Nouwen
Uitgever
Abdij Van Berne, Uitgeverij
ISBN
9789089722706
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Henri Nouwen
Bidden met iconen

Henri Nouwen was zeer geboeid door iconen. In dit opnieuw uitge- geven boek beschrijft hij aan de hand van vier beroemde Russische iconen zijn meditaties.
Je spreekt bij iconen eigenlijk van het lezen van iconen: iconen zo aandachtig lezen dat ze tot je gaan spreken. Hij zelf zei daarover: 'De woorden in dit boek zijn het resultaat van mijn eigen turen naar 7 deze iconen. Zij kunnen je al of niet raken. Maar als ze jou alleen maar een beetje zouden helpen om voor jezelf naar deze iconen te gaan kijken, dan zullen mijn woorden aan hun doel hebben beantwoord en kunnen ze worden vergeten. Dan zijn deze iconen van jou geworden en kunnen ze jou bij dag en bij nacht leiden, in goede en in kwade dagen, wanneer je je verdrietig voelt en wanneer je blij bent. Zij zullen gaan spreken over de unieke weg die God heeft uitgekozen om jou lief te hebben.'
De iconen zijn in kleur op de flappen van de omslag weergegeven zodat u al lezend afwisselend kunt kijken en lezen.

Henri Nouwen (1932-1996) behoort tot de meest gelezen spirituele schrijvers, met wereldwijd miljoenen lezers. Hij is geliefd vanwege de manier waarop hij woorden geeft aan een authentiek geloof. Met het thema van vijandigheid naar vriendschap was hij altijd erg in de weer. Het is herkenbaar in ieder mens en in iedere tijd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Henri Nouwen
Uitgever
Abdij Van Berne, Uitgeverij
ISBN
9789089722706
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99