Bewust op het internet

over de risico's van het plaatsen van informatie op internet

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Bram Martin

Paperback | Januari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe zou u het vinden als iedereen precies weet wat u dagelijks doet en waar u op dit moment bent? Als iedereen weet waar u woont, waar u uw boodschappen doet en waar uw kinderen naar school gaan?En als deze informatie binnen enkele seconden tot minuten te vinden is? In Bewust op het internet laat screeningsspecialist Bram Martin (1991) zien welke risico's u loopt als u zelf informatie op het internet plaatst. Hij legt niet alleen uit dat u gemakkelijk het slachtoffer kan worden van criminele, frauduleuze en terroristische praktijken, ook geeft hij u praktische tips om uzelf hiertegen te beschermen. Want ja: ook u kunt slachtoffer worden.De informatie die u zelf op het internet en op sociale media plaatst lijkt namelijk vaak onschuldig, maar kan helaas verregaande gevolgen hebben. Voor uzelf, voor uw familie en voor uw omgeving.Op naar een veilige samenleving op het internet!'Ik heb het boek in één ruk uitgelezen! Aan de hand van begrijpelijke voorbeelden neemt specialist Bram Martin de lezer mee langs de verschillende domeinen waarbinnen we vaak onbewust (en ongewild) informatie over onszelf prijsgeven. De vlotte schrijfstijl en praktische tips maken van 'Bewust op het internet' een bruikbaar handboek voor iedereen die zich regelmatig op het internet begeeft.'Jeroen van den Broek, zelfstandig criminoloog bij Partner in Crime

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bram Martin
Uitgever
Aware Online
ISBN
9789082644500
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
136

Beschrijving

Hoe zou u het vinden als iedereen precies weet wat u dagelijks doet en waar u op dit moment bent? Als iedereen weet waar u woont, waar u uw boodschappen doet en waar uw kinderen naar school gaan?

En als deze informatie binnen enkele seconden tot minuten te vinden is? In Bewust op het internet laat screeningsspecialist Bram Martin (1991) zien welke risico's u loopt als u zelf informatie op het internet plaatst. Hij legt niet alleen uit dat u gemakkelijk het slachtoffer kan worden van criminele, frauduleuze en terroristische praktijken, ook geeft hij u praktische tips om uzelf hiertegen te beschermen. Want ja: ook u kunt slachtoffer worden.

De informatie die u zelf op het internet en op sociale media plaatst lijkt namelijk vaak onschuldig, maar kan helaas verregaande gevolgen hebben. Voor uzelf, voor uw familie en voor uw omgeving.

Op naar een veilige samenleving op het internet!

'Ik heb het boek in één ruk uitgelezen! Aan de hand van begrijpelijke voorbeelden neemt specialist Bram Martin de lezer mee langs de verschillende domeinen waarbinnen we vaak onbewust (en ongewild) informatie over onszelf prijsgeven. De vlotte schrijfstijl en praktische tips maken van 'Bewust op het internet' een bruikbaar handboek voor iedereen die zich regelmatig op het internet begeeft.'
Jeroen van den Broek, zelfstandig criminoloog bij Partner in Crime

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bram Martin
Uitgever
Aware Online
ISBN
9789082644500
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
136

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99