Bevlogen Meesterschap

illusies van het ego

Prijs € 17,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Jan van Rouwendal

Paperback | Juni 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wil je niet overgeleverd zijn aan de grilligheid en afhankelijkheid van anderen. Vind je het belangrijk om grip te krijgen over jouw gevoelens en reacties. Dan geeft dit boek inzicht in het doolhof van overweldigende en vaak onbegrepen emoties en gedrag. Hoe je je kunt bevrijden van de belemmerende gedachtes, zodat je meer bevlogen kunt zijn. Bevlogenheid is een ervaring waarbij je iets doet dat uiterst prettig en leuk is en waar je helemaal in op gaat. Je doet dit met volledige toewijding en focus, waarbij je volledig jezelf kan zijn. Dit zijn momenten dat je vanuit je gevoel handelt en dat alles vanzelf lijkt te gaan. Je hebt geen besef van tijd. Kortom het is een fijne ervaring, waarvan er meer mogen zijn. Bevlogenheid mag groeien in je leven."Het is mijn persoonlijke bevlogenheid veel mensen te begeleiden om meer in hun kracht te gaan staan. Ik ben er achter gekomen dat ik dit eigenlijk mijn hele leven al aan het doen ben. Hoe kan ik mensen laten groeien en hoe komen we in bevlogenheid? De boekenreeks Bevlogen Meesterschap is ontstaan vanuit mijn verbazing hoe weinig mensen inzicht in zichzelf hebben en mijn waarneming dat als dit toeneemt, men meer groeit en bevlogen wordt. Het is dan ook een voorrecht om deze kennis te delen en te verspreiden." Aldus Jan van Rouwendal.Groei: www.allesgroeit.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan van Rouwendal
Uitgever
Piramidions
ISBN
9789491439308
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
54

Beschrijving

Wil je niet overgeleverd zijn aan de grilligheid en afhankelijkheid van anderen. Vind je het belangrijk om grip te krijgen over jouw gevoelens en reacties. Dan geeft dit boek inzicht in het doolhof van overweldigende en vaak onbegrepen emoties en gedrag. Hoe je je kunt bevrijden van de belemmerende gedachtes, zodat je meer bevlogen kunt zijn. Bevlogenheid is een ervaring waarbij je iets doet dat uiterst prettig en leuk is en waar je helemaal in op gaat. Je doet dit met volledige toewijding en focus, waarbij je volledig jezelf kan zijn. Dit zijn momenten dat je vanuit je gevoel handelt en dat alles vanzelf lijkt te gaan. Je hebt geen besef van tijd. Kortom het is een fijne ervaring, waarvan er meer mogen zijn. Bevlogenheid mag groeien in je leven.

"Het is mijn persoonlijke bevlogenheid veel mensen te begeleiden om meer in hun kracht te gaan staan. Ik ben er achter gekomen dat ik dit eigenlijk mijn hele leven al aan het doen ben. Hoe kan ik mensen laten groeien en hoe komen we in bevlogenheid? De boekenreeks Bevlogen Meesterschap is ontstaan vanuit mijn verbazing hoe weinig mensen inzicht in zichzelf hebben en mijn waarneming dat als dit toeneemt, men meer groeit en bevlogen wordt. Het is dan ook een voorrecht om deze kennis te delen en te verspreiden." Aldus Jan van Rouwendal.
Groei: www.allesgroeit.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan van Rouwendal
Uitgever
Piramidions
ISBN
9789491439308
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
54

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99