Between nowhere and never

photographs of forgotten places

Prijs € 39,95

Uitverkocht

Reginald Van de Velde, Mirna Pavlovic

Hardback | Oktober 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Reginald Van de Velde fotografeert forgotten places: verlaten plekken waar de tijd stil is blijven staan, en die verstilde foto's opleveren die naar adem doen happen. Van kloosters vol mottenballen en verlaten kastelen waar het lijkt alsof de bewoners elk moment wakker zouden kunnen worden na een 100-jarige slaap, over ontmantelde energiecentrales tot spookachtige, leegstaande hospitalen en aula's: Reginald Van de Velde is gefascineerd door al deze vervallen plaatsen.Tijdens zijn talloze reizen in binnen- en buitenland spoorde avonturier Van de Velde deze plekken op met slechts e´e´n doel voor ogen: het vastleggen van vergankelijkheid. Zijn beelden zijn het resultaat van een onblusbare passie voor het documenteren van alles wat zorgeloos is achtergelaten door de mens. Momentopnames als manifest voor de nietigheid.Reginald Van de Velde verkent het onbekende. Hij reist de wereld rond op zoek naar verlaten plekken om vast te leggen op de gevoelige plaat. Zijn werk wordt tentoongesteld in zowel solo- als groepsexpo's. Hij mocht al heel wat prijzen in ontvangst nemen waaronder de Award for Photography van de Trie¨nnale in Barbaix (2008); hij werd uitgeroepen tot winnaar op het Cannes Lions International Festival (2011) en was finalist op de World Photography Awards (2011). Zijn foto's worden gepubliceerd in talloze internationale kwaliteitsmagazines; de fotoredactie van National Geographic Magazine selecteerde al verschillende keren foto's van hem als hun persoonlijke favorieten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Reginald Van de Velde, Mirna Pavlovic
Uitgever
Luster Uitgeverij
ISBN
9789460581502
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig

Beschrijving

Reginald Van de Velde fotografeert forgotten places: verlaten plekken waar de tijd stil is blijven staan, en die verstilde foto's opleveren die naar adem doen happen. Van kloosters vol mottenballen en verlaten kastelen waar het lijkt alsof de bewoners elk moment wakker zouden kunnen worden na een 100-jarige slaap, over ontmantelde energiecentrales tot spookachtige, leegstaande hospitalen en aula's: Reginald Van de Velde is gefascineerd door al deze vervallen plaatsen.

Tijdens zijn talloze reizen in binnen- en buitenland spoorde avonturier Van de Velde deze plekken op met slechts e´e´n doel voor ogen: het vastleggen van vergankelijkheid. Zijn beelden zijn het resultaat van een onblusbare passie voor het documenteren van alles wat zorgeloos is achtergelaten door de mens. Momentopnames als manifest voor de nietigheid.

Reginald Van de Velde verkent het onbekende. Hij reist de wereld rond op zoek naar verlaten plekken om vast te leggen op de gevoelige plaat. Zijn werk wordt tentoongesteld in zowel solo- als groepsexpo's. Hij mocht al heel wat prijzen in ontvangst nemen waaronder de Award for Photography van de Trie¨nnale in Barbaix (2008); hij werd uitgeroepen tot winnaar op het Cannes Lions International Festival (2011) en was finalist op de World Photography Awards (2011). Zijn foto's worden gepubliceerd in talloze internationale kwaliteitsmagazines; de fotoredactie van National Geographic Magazine selecteerde al verschillende keren foto's van hem als hun persoonlijke favorieten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Reginald Van de Velde, Mirna Pavlovic
Uitgever
Luster Uitgeverij
ISBN
9789460581502
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99