Beter in rekenen

Prijs € 31,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Cokky Stolze

Paperback | Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Beter in rekenen helpt je om je rekenkennis en rekenvaardigheden snel op het niveau te brengen dat je voor je hbo-opleiding nodig hebt. In zes hoofdstukken komen alle onderwerpen aan bod die daarbij belangrijk zijn binnen de vier domeinen Getallen, Verhoudingen, Meten & Meetkunde en Verbanden.Veel voorbeeldenDe serie Beter in... onderscheidt zich door een laagdrempelige opzet, met een minimum aan theorie en een maximum aan voorbeelden en oefeningen. Alles wordtkort, helder en systematisch gepresenteerd. Zo kun je snel je rekenvaardighedenverbeteren.Direct oefenenPer onderwerp test je je kennis in korte oefeningen. Op de portal AcademicX.nlvind je extra oefeningen bij elk hoofdstuk.Eerst de basisBeter in rekenen richt zich op hbo-studenten van wie het rekenniveau nog nietvol doet aan niveau 3F, het referentiekader opgesteld door de commissie-Meijerink.Om nieuwe kennis en vaardigheden te verkrijgen, is het beheersen van de basisvan groot belang. Door de systematische en laagdrempelige opzet is het boek zeer geschikt voor gebruik tijdens college én voor zelfstudie. Het is een echte praktijkhulp, gebaseerd op de vragen en behoeften binnen het hbo.Cokky Stolze is docent wiskunde en geeft rekenen op een vmbo. Daarnaast werkt zij als freelance auteur voor ThiemeMeulenhoff, Malmberg, Sdu Uitgevers en BIM Media.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Cokky Stolze
Uitgever
Boom
ISBN
9789039528174
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Beter in rekenen helpt je om je rekenkennis en rekenvaardigheden snel op het niveau te brengen dat je voor je hbo-opleiding nodig hebt. In zes hoofdstukken komen alle onderwerpen aan bod die daarbij belangrijk zijn binnen de vier domeinen Getallen, Verhoudingen, Meten & Meetkunde en Verbanden.

Veel voorbeelden
De serie Beter in... onderscheidt zich door een laagdrempelige opzet, met een minimum aan theorie en een maximum aan voorbeelden en oefeningen. Alles wordt
kort, helder en systematisch gepresenteerd. Zo kun je snel je rekenvaardigheden
verbeteren.

Direct oefenen
Per onderwerp test je je kennis in korte oefeningen. Op de portal AcademicX.nl
vind je extra oefeningen bij elk hoofdstuk.

Eerst de basis
Beter in rekenen richt zich op hbo-studenten van wie het rekenniveau nog niet
vol doet aan niveau 3F, het referentiekader opgesteld door de commissie-Meijerink.
Om nieuwe kennis en vaardigheden te verkrijgen, is het beheersen van de basis
van groot belang. Door de systematische en laagdrempelige opzet is het boek zeer geschikt voor gebruik tijdens college én voor zelfstudie. Het is een echte praktijkhulp, gebaseerd op de vragen en behoeften binnen het hbo.

Cokky Stolze is docent wiskunde en geeft rekenen op een vmbo. Daarnaast werkt zij als freelance auteur voor ThiemeMeulenhoff, Malmberg, Sdu Uitgevers en BIM Media.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Cokky Stolze
Uitgever
Boom
ISBN
9789039528174
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99