Beter in rapporteren

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Eric Tiggeler, Manon Rundervoort

Paperback | Januari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Beter in rapporteren helpt je om betere teksten te schrijven. Het gaat om langere zakelijke teksten zoals rapporten, papers, verslagen en scripties. In negen hoofdstukken komen alle onderwerpen aan bod die belangrijk zijn als je beter wilt leren rapporteren: van 'hoe zit een rapport in elkaar' en 'hoe begin je' tot 'hoe schrijf je aantrekkelijk' en 'hoe werk je de tekst netjes af'.Praktische adviezen voor betere rapportenDe serie Beter in ... onderscheidt zich door een laagdrempelige opzet, met eenminimum aan theorie en een maximum aan direct toepasbare regels en voorbeelden.Alle regels én voorbeelden worden helder en systematisch gepresenteerd in overzichtelijke tabellen. Zo leer je sneller en doorzie je gemakkelijker hoe je een goed rapport opbouwt. Direct oefenenElk hoofdstuk in het boek sluit af met een duidelijke samenvatting en afsluitende oefeningen. Docenten kunnen hier ook gebruik van maken tijdens de lessen. Op AcademicX.nl vind je extra oefeningen bij elk hoofdstuk.Een echte praktijkhulpBeter in rapporteren richt zich op hbo-studenten en is door de toegankelijkeopzet zeer geschikt voor gebruik tijdens de les én voor zelfstudie. De combinatie van boek en portal maken dit product tot een echte praktijkhulp, gebaseerd op de vragen die leven in het onderwijs van nu.Manon Rundervoort is hogeschooldocent bedrijfscommunicatie. Daarnaast werkt zij vanuit haar Schrijfpraktijk als freelance copywriter en trainer voor verschillende opdrachtgevers.Eric Tiggeler is tekstschrijver en ontwikkelt communicatietrainingen voor het Taalcentrum-VU. Hij schreef eerder onder andere Vraagbaak Nederlands, Check je tekst, Beter in spelling en Beter in Nederlands.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Eric Tiggeler, Manon Rundervoort
Uitgever
Boom
ISBN
9789039527344
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Beter in rapporteren helpt je om betere teksten te schrijven. Het gaat om langere zakelijke teksten zoals rapporten, papers, verslagen en scripties. In negen hoofdstukken komen alle onderwerpen aan bod die belangrijk zijn als je beter wilt leren rapporteren: van 'hoe zit een rapport in elkaar' en 'hoe begin je' tot 'hoe schrijf je aantrekkelijk' en 'hoe werk je de tekst netjes af'.

Praktische adviezen voor betere rapporten
De serie Beter in ... onderscheidt zich door een laagdrempelige opzet, met een
minimum aan theorie en een maximum aan direct toepasbare regels en voorbeelden.
Alle regels én voorbeelden worden helder en systematisch gepresenteerd in overzichtelijke tabellen. Zo leer je sneller en doorzie je gemakkelijker hoe je een goed rapport opbouwt.

Direct oefenen
Elk hoofdstuk in het boek sluit af met een duidelijke samenvatting en afsluitende oefeningen. Docenten kunnen hier ook gebruik van maken tijdens de lessen. Op AcademicX.nl vind je extra oefeningen bij elk hoofdstuk.

Een echte praktijkhulp
Beter in rapporteren richt zich op hbo-studenten en is door de toegankelijke
opzet zeer geschikt voor gebruik tijdens de les én voor zelfstudie. De combinatie van boek en portal maken dit product tot een echte praktijkhulp, gebaseerd op de vragen die leven in het onderwijs van nu.

Manon Rundervoort is hogeschooldocent bedrijfscommunicatie. Daarnaast werkt zij vanuit haar Schrijfpraktijk als freelance copywriter en trainer voor verschillende opdrachtgevers.
Eric Tiggeler is tekstschrijver en ontwikkelt communicatietrainingen voor het Taalcentrum-VU. Hij schreef eerder onder andere Vraagbaak Nederlands, Check je tekst, Beter in spelling en Beter in Nederlands.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Eric Tiggeler, Manon Rundervoort
Uitgever
Boom
ISBN
9789039527344
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99