Beter in e-mails schrijven

Prijs € 31,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Manon Rundervoort, Eric Tiggeler

Paperback | Februari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Beter in e-mails schrijven leert je hoe je goede, moderne e-mails en brievenschrijft, voor je opleiding of voor je werk. In zeven hoofdstukken komen alle onderwerpen aan bod die belangrijk zijn als je een sterke brief of e-mail wiltschrijven, zoals de vaste onderdelen, structuur en schrijfstijl. Bovendien zijn er handige formats voor veelvoorkomende soorten e-mails opgenomen.Praktische adviezen voor betere e-mails en brievenDe serie Beter in... onderscheidt zich door een laagdrempelige opzet, met eenminimum aan theorie en een maximum aan direct toepasbare regels en voorbeelden.Alle regels én voorbeelden worden helder en systematisch gepresenteerd in overzichtelijke tabellen. Zo leer je sneller en doorzie je gemakkelijker hoe je een goede e-mail of brief schrijft.Direct oefenenElk hoofdstuk in het boek sluit af met een duidelijke samenvatting en afsluitende oefeningen. Docenten kunnen hier ook gebruik van maken tijdens de lessen.Op AcademicX.nl vind je extra oefeningen bij elk hoofdstuk.Een echte praktijkhulpBeter in e-mails schrijven richt zich op hbostudenten en is door de toegankelijke opzet zeer geschikt voor gebruik tijdens de les én voor zelfstudie. De combinatie van boek en portal maken dit product tot een echte praktijkhulp, gebaseerd op de vragen die leven in het huidige onderwijs.Manon Rundervoort is hogeschooldocent bedrijfscommunicatie. Daarnaast werkt zij vanuit haar Schrijfpraktijk als freelance copywriter en trainer voor verschillende opdrachtgevers. Zij schreef samen met Eric Tiggeler ook Beter in rapporteren.Eric Tiggeler is tekstschrijver en ontwikkelt communicatietrainingen voor het Taalcentrum-VU. Hij schreef eerder onder andere Vraagbaak Nederlands, Check je tekst, Beter in spelling en Beter in Nederlands.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Manon Rundervoort, Eric Tiggeler
Uitgever
Academic service
ISBN
9789039527313
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Beter in e-mails schrijven leert je hoe je goede, moderne e-mails en brieven
schrijft, voor je opleiding of voor je werk. In zeven hoofdstukken komen alle onderwerpen aan bod die belangrijk zijn als je een sterke brief of e-mail wilt
schrijven, zoals de vaste onderdelen, structuur en schrijfstijl. Bovendien zijn er handige formats voor veelvoorkomende soorten e-mails opgenomen.

Praktische adviezen voor betere e-mails en brieven
De serie Beter in... onderscheidt zich door een laagdrempelige opzet, met een
minimum aan theorie en een maximum aan direct toepasbare regels en voorbeelden.
Alle regels én voorbeelden worden helder en systematisch gepresenteerd in overzichtelijke tabellen. Zo leer je sneller en doorzie je gemakkelijker hoe je een goede e-mail of brief schrijft.

Direct oefenen
Elk hoofdstuk in het boek sluit af met een duidelijke samenvatting en afsluitende oefeningen. Docenten kunnen hier ook gebruik van maken tijdens de lessen.
Op AcademicX.nl vind je extra oefeningen bij elk hoofdstuk.

Een echte praktijkhulp
Beter in e-mails schrijven richt zich op hbostudenten en is door de toegankelijke opzet zeer geschikt voor gebruik tijdens de les én voor zelfstudie. De combinatie van boek en portal maken dit product tot een echte praktijkhulp, gebaseerd op de vragen die leven in het huidige onderwijs.

Manon Rundervoort is hogeschooldocent bedrijfscommunicatie. Daarnaast werkt zij vanuit haar Schrijfpraktijk als freelance copywriter en trainer voor verschillende opdrachtgevers. Zij schreef samen met Eric Tiggeler ook Beter in rapporteren.
Eric Tiggeler is tekstschrijver en ontwikkelt communicatietrainingen voor het Taalcentrum-VU. Hij schreef eerder onder andere Vraagbaak Nederlands, Check je tekst, Beter in spelling en Beter in Nederlands.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Manon Rundervoort, Eric Tiggeler
Uitgever
Academic service
ISBN
9789039527313
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99