Onrustige darmen, overprikkeld brein

Herstel je nervus vagus en heel je trauma; door voeding en rust naar een optimale brein-darmconnectie

Prijs € 24,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Charlotte Labee

Paperback | Juni 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hét boek voor optimale brein-darmconnectie Reserveer uiterlijk 25 juni een exemplaar en ontvang drie exclusieve meditaties gericht op de connectie met jouw lijf en drie Brain Food recepten t.w.v. €24,95 middels de unieke code in jouw boek. Daarnaast maak je kans op twee tickets t.w.v. €49,95 voor een exclusief event met Charlotte Labee inclusief meet en greet op 24 juni bij Brain Balance HQ’s in Rotterdam. Mail daarvoor je aankoopbewijs naar promotie@kosmosuitgevers.nl Winnaars krijgen uiterlijk 20 juni bericht. Onrustige darmen, overprikkeld brein is het nieuwe boek van Charlotte Labee over de magische connectie tussen hersenen en darmen. Charlotte is met stip een van de meest geliefde breinexperts van Nederland. Met meer dan 135.000 verkochte exemplaren is haar boek Overprikkeld Brein het bestverkochte Nederlandstalige non-fictieboek van 2022. Opvolger Jouw Krachtige Brein kwam direct binnen op de nummer-1 positie van de Bestseller 60. In dit nieuwe boek vertelt Charlotte alles over de magische connectie tussen hersenen en darmen. De darmen worden vaak ons tweede brein genoemd – en dat is niet voor niets. Zo kunnen de darmen als enige orgaan zonder het brein functioneren. Buikgevoelens zijn onlosmakelijk verbonden met de mentale gezondheid. Charlotte deelt de nieuwste, meest fascinerende inzichten met praktische toepassingen, die jou kunnen helpen om te groeien, je te ontwikkelen, gezond te zijn en happy te voelen. Alles komt aan bod: voedingsstoffen, neurotransmitters, emoties en energie om zo te zorgen voor een optimale brein-darmconnectie. Met thema’s als: -Hoe en waarom hebben de darmen impact op ons brein? -Hoe helpen de darmen ons te navigeren in het leven? -Hoe kunnen de darmen ons emotioneel ondersteunen, maar ook in de weg zitten? -Hoe kan ons microbioom antwoord geven op levensvragen? -Hoe kunnen we het brein helen door de darmen te helen? -Wat kunnen we eten om ons weer energiek, gelukkig en wendbaar te voelen? -Hoe kunnen we weer leren luisteren naar onze gut feelings?Onrustige Darmen, Overprikkeld Brein geeft jou inzichten om jouw brein en darmen in harmonie te brengen en niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk lekker in je vel te zitten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Charlotte Labee
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789043934411
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

Hét boek voor optimale brein-darmconnectie
Reserveer uiterlijk 25 juni een exemplaar en ontvang drie exclusieve meditaties gericht op de connectie met jouw lijf en drie Brain Food recepten t.w.v. €24,95 middels de unieke code in jouw boek. Daarnaast maak je kans op twee tickets t.w.v. €49,95 voor een exclusief event met Charlotte Labee inclusief meet en greet op 24 juni bij Brain Balance HQ’s in Rotterdam. Mail daarvoor je aankoopbewijs naar promotie@kosmosuitgevers.nl Winnaars krijgen uiterlijk 20 juni bericht.

Onrustige darmen, overprikkeld brein is het nieuwe boek van Charlotte Labee over de magische connectie tussen hersenen en darmen. Charlotte is met stip een van de meest geliefde breinexperts van Nederland. Met meer dan 135.000 verkochte exemplaren is haar boek Overprikkeld Brein het bestverkochte Nederlandstalige non-fictieboek van 2022. Opvolger Jouw Krachtige Brein kwam direct binnen op de nummer-1 positie van de Bestseller 60.

In dit nieuwe boek vertelt Charlotte alles over de magische connectie tussen hersenen en darmen. De darmen worden vaak ons tweede brein genoemd – en dat is niet voor niets. Zo kunnen de darmen als enige orgaan zonder het brein functioneren. Buikgevoelens zijn onlosmakelijk verbonden met de mentale gezondheid.

Charlotte deelt de nieuwste, meest fascinerende inzichten met praktische toepassingen, die jou kunnen helpen om te groeien, je te ontwikkelen, gezond te zijn en happy te voelen. Alles komt aan bod: voedingsstoffen, neurotransmitters, emoties en energie om zo te zorgen voor een optimale brein-darmconnectie.

Met thema’s als:
-Hoe en waarom hebben de darmen impact op ons brein?
-Hoe helpen de darmen ons te navigeren in het leven?
-Hoe kunnen de darmen ons emotioneel ondersteunen, maar ook in de weg zitten?
-Hoe kan ons microbioom antwoord geven op levensvragen?
-Hoe kunnen we het brein helen door de darmen te helen?
-Wat kunnen we eten om ons weer energiek, gelukkig en wendbaar te voelen?
-Hoe kunnen we weer leren luisteren naar onze gut feelings?

Onrustige Darmen, Overprikkeld Brein geeft jou inzichten om jouw brein en darmen in harmonie te brengen en niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk lekker in je vel te zitten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Charlotte Labee
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789043934411
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 21,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 22,99
  • 24,99
  • 23,99