Belgische architecten en hun huis

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Muriel Verbist

Hardback | Oktober 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het vervolg op Belgische architecten en hun huis, met 16 uitgebreide fotoreportages gemaakt bij architecten thuis, en interviews waarin zij hun visie delen over wonen en architectuur.De architecten: Leo Van Broeck, Eric Soors, Erik Wiee¨rs, Lou Jansen, Aure´lie Hachez, Adrien Verschuere (Baukunst), Kiki Ver- beeck en Yves Malysse, Toon Heyndrickx, Johannes Robbrecht en Tinne Verwerft, Tom Vermeylen, Gert Cuypers en Ilze Quaeyhaegens, Maarten Baeye en Karen Kesteloot, Kris Mys, Evert Crols, Hans Lust en Lieve Van De Ginste, Isabelle Blancke en Alexander Dierendonck.De woningen: van een oude molen tot een modernistisch appartement, van een stadswoning uit de jaren 70 tot een voormalig cafe´, van de ziekenzaal van een oud militair hospitaal tot een nieuwbouw met uitzicht over de torens van de stad, ...De visies: vurige pleidooien voor dorpsverdichting en wonen in steden, interessante inzichten over ruimtegebruik en flexibiliteit, ...Muriel Verbist werkt als interieurstyliste in de magazinesector. Diane Hendrikx is al meer dan20 jaar een veelgevraagd interieur- en foodfoto- grafe voor kwaliteitsmagazines. Zij zijn het team achter verschillende interieurboeken zoals Living in Antwerp en Belgische designers en hun interieur.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Muriel Verbist
Uitgever
Luster Uitgeverij
ISBN
9789460581465
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

Het vervolg op Belgische architecten en hun huis, met 16 uitgebreide fotoreportages gemaakt bij architecten thuis, en interviews waarin zij hun visie delen over wonen en architectuur.

De architecten: Leo Van Broeck, Eric Soors, Erik Wiee¨rs, Lou Jansen, Aure´lie Hachez, Adrien Verschuere (Baukunst), Kiki Ver- beeck en Yves Malysse, Toon Heyndrickx, Johannes Robbrecht en Tinne Verwerft, Tom Vermeylen, Gert Cuypers en Ilze Quaeyhaegens, Maarten Baeye en Karen Kesteloot, Kris Mys, Evert Crols, Hans Lust en Lieve Van De Ginste, Isabelle Blancke en Alexander Dierendonck.

De woningen: van een oude molen tot een modernistisch appartement, van een stadswoning uit de jaren 70 tot een voormalig cafe´, van de ziekenzaal van een oud militair hospitaal tot een nieuwbouw met uitzicht over de torens van de stad, ...

De visies: vurige pleidooien voor dorpsverdichting en wonen in steden, interessante inzichten over ruimtegebruik en flexibiliteit, ...

Muriel Verbist werkt als interieurstyliste in de magazinesector. Diane Hendrikx is al meer dan
20 jaar een veelgevraagd interieur- en foodfoto- grafe voor kwaliteitsmagazines. Zij zijn het team achter verschillende interieurboeken zoals Living in Antwerp en Belgische designers en hun interieur.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Muriel Verbist
Uitgever
Luster Uitgeverij
ISBN
9789460581465
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
272

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99