Belgisch belastingrecht (in hoofdlijnen).

Prijs € 195,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jos J. Couturier, Bruno Peeters, Elly van de Velde

Hardback | Mei 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het Belgisch Belastingrecht in hoofdlijnen wordt met reden hét naslagwerk voor de Belgische fiscaliteit genoemd. De lezer krijgt een overzichtelijke synthese van de huidige fiscale situatie. Naast een volledig overzicht van de Belgische fiscaliteit, biedt het boek bovendien talrijke concrete voorbeelden en schema's. Achteraan in het boek is een waardevol trefwoordenregister opgenomen. De lezer krijgt een zo geactualiseerd mogelijk beeld van de krachtlijnen van het Belgisch belastingrecht. De structuur van de verschillende fiscale wetboeken wordt gevolgd, wat de praktische bruikbaarheid optimaliseert. Als praktisch referentiewerk hoort dit werk op het bureau van elke fiscalist, accountant, bedrijfsrevisor, fiscale advocaat en notaris. De materie is bijgewerkt tot het Belgisch Staatsblad van 1 januari 2019. Prof. Dr. Jos Jan Couturier was emeritus gewoon hoogleraar aan de Universiteit Antwerpen. Prof. Dr. Bruno Peeters is gewoon hoogleraar fiscaal recht aan de Faculteit Rechten van de Universiteit Antwerpen en advocaat (Balie Antwerpen) verbonden aan het kantoor Tiberghien Advocaten (Brussel-Antwerpen). Hij is de voorzitter van de Antwerp Tax Academy. Prof. dr. Elly Van de Velde is hoofddocent aan de faculteit recht van de Universiteit Antwerpen en Universiteit Hasselt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jos J. Couturier, Bruno Peeters, Elly van de Velde
Uitgever
Maklu Uitgevers N.V.
ISBN
9789046610244
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2020
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1424

Beschrijving

Het Belgisch Belastingrecht in hoofdlijnen wordt met reden hét naslagwerk voor de Belgische fiscaliteit genoemd. De lezer krijgt een overzichtelijke synthese van de huidige fiscale situatie. Naast een volledig overzicht van de Belgische fiscaliteit, biedt het boek bovendien talrijke concrete voorbeelden en schema's.

Achteraan in het boek is een waardevol trefwoordenregister opgenomen. De lezer krijgt een zo geactualiseerd mogelijk beeld van de krachtlijnen van het Belgisch belastingrecht. De structuur van de verschillende fiscale wetboeken wordt gevolgd, wat de praktische bruikbaarheid optimaliseert. Als praktisch referentiewerk hoort dit werk op het bureau van elke fiscalist, accountant, bedrijfsrevisor, fiscale advocaat en notaris.

De materie is bijgewerkt tot het Belgisch Staatsblad van 1 januari 2019. Prof. Dr. Jos Jan Couturier was emeritus gewoon hoogleraar aan de Universiteit Antwerpen. Prof. Dr. Bruno Peeters is gewoon hoogleraar fiscaal recht aan de Faculteit Rechten van de Universiteit Antwerpen en advocaat (Balie Antwerpen) verbonden aan het kantoor Tiberghien Advocaten (Brussel-Antwerpen). Hij is de voorzitter van de Antwerp Tax Academy. Prof. dr. Elly Van de Velde is hoofddocent aan de faculteit recht van de Universiteit Antwerpen en Universiteit Hasselt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jos J. Couturier, Bruno Peeters, Elly van de Velde
Uitgever
Maklu Uitgevers N.V.
ISBN
9789046610244
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2020
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1424

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99