Belgisch belastingrecht (in hoofdlijnen).

in hoofdlijnen

Prijs € 195,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jos J. Couturier, Bruno Peeters

Hardback | Juni 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het Belgisch Belastingrecht in hoofdlijnen wordt met reden hét naslagwerk voor de Belgische fiscaliteit genoemd. De lezer krijgt een overzichtelijke synthese van de huidige fiscale situatie. Naast een volledig overzicht van de Belgische fiscaliteit, biedt het boek bovendien talrijke concrete voorbeelden en schema's. Achteraan in het boek is een waardevol trefwoordenregister opgenomen. De lezer krijgt een zo geactualiseerd mogelijk beeld van de krachtlijnen van het Belgisch belastingrecht. De structuur van de verschillende fiscale wetboeken wordt gevolgd, wat de praktische bruikbaarheid optimaliseert. Als praktisch referentiewerk hoort dit werk op het bureau van elke fiscalist, accountant, bedrijfsrevisor, fiscale advocaat en notaris. De materie is bijgewerkt tot het Belgisch Staatsblad van 1 januari 2021.Jos J. Couturier (†) Gewoon hoogleraar em. Universiteit AntwerpenBruno Peeters Gewoon hoogleraar Universiteit Antwerpen met medewerking van:Sylvie De Raedt Research manager Universiteit Antwerpen Gastprofessor Universiteit GentRik Smet Gastprofessor Universiteit Antwerpen

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jos J. Couturier, Bruno Peeters
Uitgever
Maklu Uitgevers N.V.
ISBN
9789046610930
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2021
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1526

Beschrijving

Het Belgisch Belastingrecht in hoofdlijnen wordt met reden hét naslagwerk voor de Belgische fiscaliteit genoemd. De lezer krijgt een overzichtelijke synthese van de huidige fiscale situatie. Naast een volledig overzicht van de Belgische fiscaliteit, biedt het boek bovendien talrijke concrete voorbeelden en schema's.

Achteraan in het boek is een waardevol trefwoordenregister opgenomen. De lezer krijgt een zo geactualiseerd mogelijk beeld van de krachtlijnen van het Belgisch belastingrecht. De structuur van de verschillende fiscale wetboeken wordt gevolgd, wat de praktische bruikbaarheid optimaliseert. Als praktisch referentiewerk hoort dit werk op het bureau van elke fiscalist, accountant, bedrijfsrevisor, fiscale advocaat en notaris.

De materie is bijgewerkt tot het Belgisch Staatsblad van 1 januari 2021.

Jos J. Couturier (†)
Gewoon hoogleraar em. Universiteit Antwerpen
Bruno Peeters
Gewoon hoogleraar Universiteit Antwerpen

met medewerking van:
Sylvie De Raedt
Research manager Universiteit Antwerpen
Gastprofessor Universiteit Gent
Rik Smet
Gastprofessor Universiteit Antwerpen

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jos J. Couturier, Bruno Peeters
Uitgever
Maklu Uitgevers N.V.
ISBN
9789046610930
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2021
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1526

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99