Beleggingswijsheid

lessen, tips en inzichten van 's werelds beste beleggers

Prijs € 17,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Holland Invest

Paperback | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

BELEGGINGSWIJSHEID is een unieke verzameling van leuke, soms bijtende en altijd verhelderende uitspraken van de beste beleggers ter wereld. Daarmee geeft BELEGGINGSWIJSHEID aan zowel de beginnende als de ervaren belegger een onmisbaar en betrouwbaar inzicht in de grondslagen van verstandig en succesvol beleggen.Belangrijke beleggingsvragen als: hoe denken de beste beleggers ter wereld over de beurs, hoe gaan zij om met hun emoties, wanneer kopen en verkopen zij, en waarom doen ze wat ze doen, vindt u beantwoord in BELEGGINGSWIJSHEID. In acht hoofdstukken, ieder voorzien van een heldere inleiding, neemt BELEGGINGSWIJSHEID u mee in de persoonlijke denkwereld van beleggers als Warren Buffett, Charlie Munger, George Soros, Benjamin Graham, John Maynard Keynes, Donald Trump, Carlos Slim, Peter Lynch, John Templeton en vele anderen.Aan de hand van de citaten van deze beste beleggers ter wereld biedt BELEGGINGSWIJSHEID u een zeer scherpe, meestal vrolijke en altijd heldere blik op het geheim achter verstandig en succesvol beleggen. De verhelderende inleidingen en de waardevolle citaten uit dit boek hebben een duidelijk gemeenschappelijke boodschap: er is maar één iemand die met hart en verstand voor uw geld zal zorgen, en dat bent u. U leest er alles over in BELEGGINGSWIJSHEID lessen, tips en inzichten van `s werelds beste beleggers.LEZERSRECENSIES: Dit is een heel leuk boek om te lezen: het houdt je als belegger én als mens op veel vlakken met beide benen op de grond. Daarnaast toont het je de juiste mindset voor succesvol beleggen. Feiko Hoekstra, institutional execution traderIk heb dit boek met veel plezier en interesse gelezen. De oneliners en uitspraken zijn zodanig boeiend en geestig dat je blijft doorlezen, en zodanig prikkelend en controversieel dat je blijft nadenken. Pieter van der Korst, advocaat en voormalig lid van de Raad van Toezicht bij de Vereniging van Effectenbezitters (VEB)Wat een heerlijk nuchtere kijk op beleggen! Leuk om te lezen en makkelijk toegankelijk. Maartje Verwoerd, verhuurmakelaarDit boek is nóg toegankelijker dan De Basis van het Beleggen. Een uitstekende opstap naar het zwaardere werk. Marc Derks, tax directorOpmerking van de uitgever: de toegevoegde waarde van dit boek zit in de persoonlijke selectie en logische opbouw van de citaten, de uitstekende vertalingen, de overzichtelijke indeling naar onderwerp en de korte verhelderende inleidingen op ieder hoofdstuk. Het is echter niet bedoeld als een zelfstandig en alomvattend handboek over beleggen. Daarvoor bent u het beste af met DE BASIS VAN HET BELEGGEN van dezelfde auteur.OVER HOLLAND INVEST: Holland Invest is een besloten beleggingsfonds met als doel een veilige vermogensgroei op de lange termijn. Daarnaast zet Holland Invest zich in tot de bevordering van objectieve en betrouwbare kennis over beleggen. Holland Invest is een van de weinige internationaal beleggende fondsen welke niet negatief door de financiële crisis is geraakt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Holland Invest
Uitgever
HI-publishing
ISBN
9789081811729
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
140

Beschrijving

BELEGGINGSWIJSHEID is een unieke verzameling van leuke, soms bijtende en altijd verhelderende uitspraken van de beste beleggers ter wereld. Daarmee geeft BELEGGINGSWIJSHEID aan zowel de beginnende als de ervaren belegger een onmisbaar en betrouwbaar inzicht in de grondslagen van verstandig en succesvol beleggen.

Belangrijke beleggingsvragen als: hoe denken de beste beleggers ter wereld over de beurs, hoe gaan zij om met hun emoties, wanneer kopen en verkopen zij, en waarom doen ze wat ze doen, vindt u beantwoord in BELEGGINGSWIJSHEID. In acht hoofdstukken, ieder voorzien van een heldere inleiding, neemt BELEGGINGSWIJSHEID u mee in de persoonlijke denkwereld van beleggers als Warren Buffett, Charlie Munger, George Soros, Benjamin Graham, John Maynard Keynes, Donald Trump, Carlos Slim, Peter Lynch, John Templeton en vele anderen.

Aan de hand van de citaten van deze beste beleggers ter wereld biedt BELEGGINGSWIJSHEID u een zeer scherpe, meestal vrolijke en altijd heldere blik op het geheim achter verstandig en succesvol beleggen. De verhelderende inleidingen en de waardevolle citaten uit dit boek hebben een duidelijk gemeenschappelijke boodschap: er is maar één iemand die met hart en verstand voor uw geld zal zorgen, en dat bent u. U leest er alles over in BELEGGINGSWIJSHEID lessen, tips en inzichten van `s werelds beste beleggers.


LEZERSRECENSIES: Dit is een heel leuk boek om te lezen: het houdt je als belegger én als mens op veel vlakken met beide benen op de grond. Daarnaast toont het je de juiste mindset voor succesvol beleggen. Feiko Hoekstra, institutional execution trader

Ik heb dit boek met veel plezier en interesse gelezen. De oneliners en uitspraken zijn zodanig boeiend en geestig dat je blijft doorlezen, en zodanig prikkelend en controversieel dat je blijft nadenken. Pieter van der Korst, advocaat en voormalig lid van de Raad van Toezicht bij de Vereniging van Effectenbezitters (VEB)

Wat een heerlijk nuchtere kijk op beleggen! Leuk om te lezen en makkelijk toegankelijk. Maartje Verwoerd, verhuurmakelaar

Dit boek is nóg toegankelijker dan De Basis van het Beleggen. Een uitstekende opstap naar het zwaardere werk. Marc Derks, tax director


Opmerking van de uitgever: de toegevoegde waarde van dit boek zit in de persoonlijke selectie en logische opbouw van de citaten, de uitstekende vertalingen, de overzichtelijke indeling naar onderwerp en de korte verhelderende inleidingen op ieder hoofdstuk. Het is echter niet bedoeld als een zelfstandig en alomvattend handboek over beleggen. Daarvoor bent u het beste af met DE BASIS VAN HET BELEGGEN van dezelfde auteur.


OVER HOLLAND INVEST: Holland Invest is een besloten beleggingsfonds met als doel een veilige vermogensgroei op de lange termijn. Daarnaast zet Holland Invest zich in tot de bevordering van objectieve en betrouwbare kennis over beleggen. Holland Invest is een van de weinige internationaal beleggende fondsen welke niet negatief door de financiële crisis is geraakt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Holland Invest
Uitgever
HI-publishing
ISBN
9789081811729
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
140

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99